Başkan Çelik: Otomotiv Test Merkezi Yenişehir’e Yapılacak

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanımız Süleyman Çelik, Belediye Meclisinin Ekim Ayı Meclis Toplantısında ilçemize yapılacak Otomotiv Test Merkezi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan yaptığı açıklamada “Otomotiv Test Merkezi Yenişehir’e yapılacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bunun için de elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz” dedi.

2014 Çalışma Döneminin 9. Toplantısının 1.Birleşimini geçen hafta; 2015 Yılı Performans Programının Görüşülmesi, Sözleşmeli Personel Ücretinin Görüşülmesi, Taşınmaz Mal Satışının Görüşülmesi, İlçemiz Yenigün Mahallesinde 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında Değişiklik ve İlave İmar Planı Yapılmasının Görüşülmesi, İlçemiz İznik Caddesinde Konut+Ticaret Alanı Plan Değişikliği Talebinin Görüşülmesi, 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Notlarının Görüşülmesi şeklinde belirlenen gündem maddelerini görüşmek üzere toplandı.

Alınan Kararlar:

1. 2015 Yılı Performans Programının Görüşülmesi Oybirliği ile Plan Bütçe ve Tarife Komisyonuna Sevk Edildi 2. Oturumda oybirliği ile kabul edildi.

2. 2015 Mali Yılı Performans Bütçe Esaslı Bütçenin Görüşülmesi Oybirliği ile Plan Bütçe ve Tarife Komisyonuna Sevk Edildi, ikinci oturumda komisyondan geldiği şekliyle oybirliği ile kabul edildi.

3. Sözleşmeli Personelin Çalıştırılması Oyçokluğu ile Kabul Edildi. MHP grubu ret oyu kullandı.

4.Taşınmaz Mal Satışının Görüşülmesi Konusu Oyçokluğu ile Kabul Edildi.

5.İlçemiz Yenigün Mahallesinde 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında Değişiklik ve İlave İmar Planı Yapılmasının Görüşülmesi Oybirliği ile İmar Komisyonuna Sevk Edildi, ikinci oturumda oybirliği ile kabul edildi.

6.İlçemiz İznik Caddesinde Konut+Ticaret Alanı Plan Değişikliği Talebinin Görüşülmesi Oybirliği ile İmar Komisyonuna Sevk Edildi, ikinci oturumda ise yine oybirliği ile kabul edildi.

7.1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Notlarının Görüşülmesi Oybirliği ile önce İmar Komisyonuna Sevk Edildi, ikinci oturumda oybirliği ile kabul edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Çelik: Otomotiv Test Merkezi Yenişehir’e Yapılacak

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.