Kültür Merkezi İçin Ödenek Yolda

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi’nce yapımına geçen yıl başlanan Kültür Merkezi için Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’le görüşen Milletvekili Hüseyin
Şahin, talebine olumu cevap aldı. Yaklaşık 2 milyon liraya mal olacak Kültür Merkezi’nin inşaatının bugüne kadar yüzde 25’inin tamamlandığı bildirildi.

Yenişehir Belediyesi’nin Kültür Merkezi inşaatına Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ödenek gönderilecek. Projeyi Bakan Ömer Çelik’e sunan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, yüzde 25’i tamamlanan inşaat için Bakanlıktan 2014 yılı için ödenek talep etti. Bakan Çelik, projeyi inceleyeceğini ve tamamlanması için gereken desteği vereceğini söyledi.

Bakan’a Dosyayı Elden Teslim Etti

Milletvekili Hüseyin Şahin, Bakanlığın bütçe görüşmelerinin ardından Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’e, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik tarafından kendisine sunulan Kültür Merkezi inşaatıyla ilgili dosyayı sundu. Vekil Şahin, Projenin geçen yıl Aralık ayında temelinin atıldığını belirterek, “Yenişehir Belediye Başkanımız, projeyi hızla tamamlayabilmek için bu yılki Bakanlık Bütçesinden pay ayrılması talep ettiler. Bu konuda desteğiniz bekliyoruz” dedi.

Bakan Çelik Talebi Olumlu Cevapladı

Kendisine sunulan dosyayı inceleyen Bakan Çelik, yapımına başlanan bütün projelerin tamamlanması için gayret gösterdiklerini söyledi.
Yenişehir’de yapılan yaklaşık 1600 metrekarelik kültür merkezindeki konferans, nikâh, sergi salonları ile fuaye alanı ve sinemanın ilçenin kültürel etkinliklerine büyük katkı koyacağını belirten Bakan Ömer Çelik, “Toplam bedeli 2 milyon lira olan Kültür Merkezimizin yüzde 25’i tamamlanmış. Bakanlık olarak kalan kısmın hızla tamamlanması için gereken desteği vereceğiz” diye konuştu.

Milletimiz İçin Bıkmadan Yorulmadan Çalışıyoruz

AK Parti iktidarında, halkın tüm ihtiyaçlarının yakından takip edildiğini söyleyen Milletvekili Hüseyin Şahin, başlatılan tüm projeleri hızla tamamlamak için tüm kadroların çalıştığını söyledi. Şahin, “Milletvekilleri olarak bize iletilen talepleri ısrarlı bir şekilde takip ederek sonuçlanması için gereken tüm çabayı harcıyoruz. Halkımızın bize gösterdiği teveccühle aynı tempoyla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Vekil Şahin’in Israrlı Takibi Sonuç Verdi

Milletvekili Hüseyin Şahin, geçtiğimiz Eylül ayında, hükümet tarafından yürütülen projeleri incelemek amacıyla Yenişehir’e gitmişti. Burada Yenişehirli yetkilerle görüşen Vekil Şahin, Yenişehir Belediye Başkanımız Süleyman Çelik’le birlikte yatırımları incelemişti. Ziyarette, Belediye Başkanı Çelik Belediye Kültür Merkezi, meslek lisesi, yeni hastane binası, emniyet ve adliye binaları, kanalizasyon ve arıtma tesisi çalışmaları ile Yenişehir İnegöl yolunun genişletme çalışmalarıyla ilgili son durum hakkında bilgi verip, Kültür Merkezi’nin tamamlanması için 2014 yılı için ödeneğe ihtiyaçları olduğunu aktarmıştı. Milletvekili Hüseyin Şahin, kendisine iletilen talebi Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’e aktarmasıyla proje için gerekli olan ödenek bulunmuş oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kültür Merkezi İçin Ödenek Yolda

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.