Altepe Açılışlar İçin Geldi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

21122015acilis1

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe geçen hafta Yenişehir’e geldi ve Koyunhisar ve Subaşı köyleri ile ilçe merkezindeki açılışlarda vatandaşlarla buluştu.

Altepe, ilk olarak Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen,  Koyunhisar Savaşı’nda şehit düşen Osman Gazi’nin yeğeni Aydoğdu Bey’in türbesini ziyarete açtı. Türbenin, yapılan restore sonrasında ilk günkü orijinal haline getirildiği belirtildi. Restore çalışmaları sırasında, türbeyi çevreleyen mezarlıkta da çevre düzenlemesi yapıldı. Törene, Kaymakam Rahmi Köse,  Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Süleyman Çelik de yaptığı konuşmada,  Koyunhisar savaşı kahramanı Aydoğdu Bey’in Türbesi’nin restorasyonu ve çevre düzenlemesi sebebiyle Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür etti ve  “Şehitlerimizin kanlarıyla suladıkları bu topraklarda onlar sayesinde başımız dik yürüyoruz” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe’nin ikinci durağı, bu yıl Subaşı’da eğitim öğretime başlayan Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ek hizmet binasının açılış töreni oldu.

21122015acilis2

Altepe ve beraberindeki heyet daha sonra yapımı Yenişehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Akçeşme İlkokulu Ek Hizmet Binası ile yine Yenişehir Belediyesi tarafından Yenigün mahallesinde yapılan Kardelen Parkının açılışlarını yaptılar.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Altepe Açılışlar İçin Geldi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.