IPARD PROGRAMI YENİŞEHİR’DE TANITILDI

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

04012016ipard

İlçemizde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu bünyesi altında IPARD (Avrupa Birliği Katılım Öncesi Yardım Aracı Kırsal Kalkınma Programı) ikinci dönem tanıtım toplantısı geçen hafta belediye Meclis salonunda yapıldı.

 İlçe Tarım Müdürü Ömer Şimşek ve TKDK uzmanı Bora Sönmez, geçen hafta ilk olarak, Kaymakam Rahmi Köse’yi makamda ziyaret ederek çalışma ile ilgili olarak bilgilendirdi. Burada yapılan karşılıklı bilgi alışverişinden sonra Yenişehir Belediyesi Meclis salonunda yapılacak bir toplantıyla konunun tanıtımının yapılması kararlaştırıldı.

Meclis salonunda yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, İlçe Tarım Müdürü Ömer Şimşek, Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş, Mahalle muhtarları ve çiftçiler katıldı. Toplantı da İPARD II. Dönem 1.Çağrı ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Katılımın oldukça yoğun olduğu toplantıda başvuruların arttırılması ile ilgili sorun ve çözüm önerileri görüşüldü.

Toplantıda, IPARD kapsamında Avrupa Birliği (AB) fonları hibe programlarının tanıtıldı. Uygulanacak yatırımlarla ilgili bilgi verildi ve ilçenin bu fonlardan en üst seviyede yararlanması için yapılması gerekenler anlatıldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
IPARD PROGRAMI YENİŞEHİR’DE TANITILDI
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.