Arı Yetiştiriciliği Kursu Belge Töreni Yapıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

osmaniye3 (1)

Yenişehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Osmaniye Köyünde düzenlenen, öğretmenliğini Sabri Gül’ün yaptığı Arı Yetiştiriciliği Kursu sona erdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Şimşek ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Güzel’in katıldığı Osmaniye Köyünde düzenlenen törenle kursta başarılı olan 46 kişiye belgeleri verildi.  

İsmail Güzel Arı Yetiştiriciliği gibi birçok mesleki kurs açtıklarını Osmaniye de yapılan bu kursa katılımın yüksek olmasının kendilerini sevindirdiğini, talep gelen her alanda kurs açabileceklerini belirtti. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, kursiyerlere kursa katılımlarından dolayı teşekkür etti. Kendisinin de bir süre arı yetiştirdiğini ama bu işi bilerek yapmanın çok önemli olduğunu, burada alınan bilgilerle arı yetiştiriciliğini çok daha bilinçli ve verimli yapabileceklerini, her konuda kurs açmaya hazır olduklarını belirtti.

Ömer Şimşek’e Halk Eğitim Yetkililerine, Sabri Gül’e Köy Kooperatif Başkanı ve Osmaniye Mahalle Muhtarına katkılarından dolayı teşekkür etti.   İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Şimşek, bu tip kurslara her zaman destek olduklarını şimdiden sonrada bunları desteklemeyi sürdüreceklerini,  tarım, hayvancılık konularında devletin birçok desteğinin bulunduğunu bu desteklerden yararlanmak için, bu kursların önemli olduğunu belitti.  Konuşmalar sonunda belge almaya hak kazananlara belgeleri dağıtıldı.

Kursun Bitişini Pasta Keserek Kutladılar

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce beş ay önce başlayan yaşlı refakatçisi kursu sona erdi.  Kursu başarı ile bitiren 38 kursiyer belgelerini aldı.  Kursun bitişini pasta keserek kutlayan kursiyerler,  kursun açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiler. 

Halk Eğitim Müdürü İsmail Güzel, Kurs öğretmeni Sevilay Konakçı ve kursiyerlere katılımlarından dolayı teşekkür ederek bu konuda açılan üçüncü kurs olduğunu ilk kursu bitiren kursiyerlerin tamamının iş bulduğunu ikinci kurstan belge alanlarında da 8 kişinin işe girdiğini, bu kursu bitirip Bursa da işe girenlerin olduğunu ayrıca yakınlarına da yaşlandıklarında, hastalandıklarında bu bilgilerinde yararlanarak daha faydalı olabileceklerini belirtti.  Talep gelen her konuda kurs açmaya devam edeceklerini söyledi.

 

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Arı Yetiştiriciliği Kursu Belge Töreni Yapıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.