Aday Öğretmenlerin Protokol Ziyaretleri sürüyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

aday

2016 yılında uygulamaya başlanan Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci kapsamında, Yenişehir’de staj yapan 11 aday öğretmen, geçen hafta Kaymakam Rahmi Köse ve Belediye Başkanı Süleyman Çelik’i makamında ziyaret etti.

Öğretmenlik mesleği hakkında tecrübe edinmek ve öğrencilerle iletişim becerilerini geliştirmek için derslere giren aday öğretmenlerin, ilçemizi tanımak amacıyla da belirli periyotlarla yönetici ve idarecilere ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade edildi.

Başkan Çelik, nazik ziyaretleri için İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz ve aday öğretmenlere teşekkür ederek, meslek hayatlarında kendilerine başarılar diledi. Daha sonra Belediye Başkanı Süleyman Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz ve aday öğretmenler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Aydoğdubey İlköğretim Okulu Konferans Salonunda düzenlenen 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Proje Bilgilendirme Toplantısına katıldılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, yürütülen ve planlanan proje tanıtımlarının yapıldığı toplantıya, Kaymakam Rahmi Köse, Belediye Başkanımız Süleyman Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz,  okul müdürleri, öğretmenler katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aday Öğretmenlerin Protokol Ziyaretleri sürüyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.