Ne yaptın sen muhtar?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’in Mahmudiye Köyü Muhtarı İsmail İlçin’in AKP Yenişehir İlçe Başkanlığı’na yazdığı teşekkür mektubu, bu kadar da olmaz dedirtti.

Türkiye’de, belki de tarihin hiçbir döneminde iktidara yaranma çabasının bu seviyede olduğu bir zaman dilimine şahit olunmamıştır. Korku imparatorluğu üzerinde yükselen bir siyasi gücün sonucu olarak ortaya çıkan gruplardan biri bu güçten uzak durarak korunmayı tercih edenler, bir diğeri ise bu gücü ölçüsüz bir şekilde övme ve yüceltme yoluna gidenler. Konumuz, bu gruplardan ikincisine uyduğunu düşündüğümüz Mahmudiye Köyü Muhtarı İsmail İlçin…

Basında çıkan bir habere göre Muhtar İlçin, Yenişehir AKP İlçe Başkanlığı’na hitaben bir mektup yazmaya karar vermiş. Mektubunda, AKP’nin köylerine yaptırdığı yollar için şükranlarını sunan muhtar hızını alamayarak, “Hükümetimize Yüce Rabbim zeval vermesin” dedikten sonra, “Verdiğim rahatsızlıktan ötürü de affınızı talep ediyorum” diyerek af dilemeyi de ihmal etmemiş. “Hükümetin valisi” kavramının dilimize yerleştiği bu dönemde, “Hükümetin muhtarı” kavramına da alışmamız gerekiyor sanırım.

İşte Muhtar İsmail’in o mektubu:

2012 yılı çalışma döneminde köyümüze sizin öncülüğünüzde ve özel girişimlerinizle 10 Km. stabilize, 3 Km. köy içi asfalt ve 6 Km. de Günece-Mahmudiye ve Papatya-Mahmudiye arası olmak üzere toplam 19 Km. yol yaptırılmıştır. Bunun için önce Allah’ıma şükrediyor, daha sonra da devletimize ve hükümetimize Yüce Rabbim Zeval vermesin diyor, tüm AK Parti İlçe teşkilatına gönül dolusu şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca bugüne kadar verdiğim rahatsızlıktan ötürü de affınızı talep ediyorum.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ne yaptın sen muhtar?

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.