Farklı Eller El Ele Programı İlgiyle İzlendi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

IMG_3874 (Custom)

Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Balibey Ortaokulu Müdürlüğü’nce, geçen hafta “Farklı Eller El Ele Programı” düzenlendi.

Balibey Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilen Farklı Eller El Ele Programına, Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dündar, Belediye Meclis Üyesi Hasan Sabri Kapoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, Balibey Ortaokulu Müdürü Kerim Bozkuş, Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ceyhan ORUÇ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İrfan Karakuş, Muhammed Asil, Ulucami Mahallesi Muhtarı Yurdanur Ülker, Yenişehir Belediyesinden ilgili personel, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Farklı Eller El Ele Proje Koordinatörü ve Balibey Ortaokulu Rehber Öğretmeni Özlem Ergin’in sunuculuğunu yaptığı program, Okul Müdürü Kerim Bozkuş’un açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra sırasıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa AYAZ Ve Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dündar birer konuşma yaptılar.

Şehir dışında bulunması sebebiyle programa katılamayan Belediye Başkanı Süleyman Çelik’in selamını ileterek başladığı konuşmasında Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dündar şu sözlere yer verdi; “Okullarımızda, çok değerli eğitimcilerimizle hayata hazırlanan çocuklarımızın, müfredatın getirdiği derslerin yanı sıra sosyal ve kültürel aktivitelere katılımları ne kadar çok olursa, hayatlarında başarı oranları da o derece yüksek olur. Dolayısıyla Balibey Ortaokulumuzun, gerçekleştirmiş olduğu “Farklı Eller El Ele” projesini Yenişehir Belediyesi olarak destekliyor, bu çalışmada emeği geçen herkesi tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Son olarak Farklı Eller El Ele Proje Koordinatörü ve Balibey Ortaokulu Rehber Öğretmeni Özlem Ergin projenin tanıtımını yaptı. Öğrencilerin eğitim-öğretim ortamına katılımlarının arttırılması, farklı bölgelerden göç etmiş olan öğrencilerin ve velilerinin uyum problemlerinin sosyal ve kültürel etkinliklerle minimuma indirgenerek, kendilerini gerçekleştirmelerini sağlamak amacıyla Farklı Eller El Ele Projesini hayata geçirdiklerini ifade eden Özlem ERGİN konuşmasında; “öğrencilerimize meslek gruplarının tanıtımını yaptırarak, onların sunum yapma yeteneklerini geliştirmek, topluluk karşısında konuşabilme alışkanlığı kazandırmak, birlikte çalışabilme ve ürün ortaya çıkarma yeteneklerini geliştirmek, bastırılmış duyguların resim sanatı ile dışa yansımasını sağlamak ve soyut düşünebilme yetisi kazandırabilmek öncelikli hedefimizdir” dedi.

Konuşmaların ardından Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Osmanlı Çocuk Mehteri bir konser verdi. İlgiyle izlenen Mehter konserinin ardından Balibey Ortaokulu öğrencileri ve çalışanlarından oluşan müzik gurubu bir dinleti sundu.

IMG_3942 (Custom)

Programda daha sonra öğrenciler tarafından çeşitli meslek gruplarının tanıtımları yapılarak, Balibey Ortaokulu Resim Öğretmeni Bilal Yaşar’ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ve Balibey Ortaokulu öğrencilerinin çalışmasıyla oluşturulan Resim Sergisi ile Meslek Grupları Tanıtım Stantlarının açılışları yapıldı. Son olarak Belediye Başkan Yardımcımız Zekai Dündar ve protokol üyeleri, Resim Sergisi ile Meslek Grupları Tanıtım Stantlarını gezerek öğrencilerle bir süre sohbet ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Farklı Eller El Ele Programı İlgiyle İzlendi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.