Mahalle ziyaretleri sürüyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

mahalle ziyaretleri

Kaymakam Rahmi Köse, Mahalle ziyaretleri kapsamında; Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve Daire Amirleri ile birlikte Çardak, Çeltikçi, Karasıl ve Yolören Mahallelerine ziyaret gerçekleştirdi. Muhtarlar ve mahalle sakinleri ile buluşarak şikayet ve istekleri dinleyen Kaymakam Rahmi Köse ve Başkan Çelik, bundan sonra ziyaretlerin sürekli hale geleceğini ve vatandaşlarımıza hizmet anlamında ne gerekiyorsa yapılacağını dile getirdi. 

Mahmudiye, Karaamca, Yarhisar ve Yazılı Mahallelerine yapılan ziyarete, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak Dural, İlçe Kaymakamlığı Daire Amirleri, BUSKİ Yenişehir Müdürü Hüseyin Kaygısız, Yenişehir Belediyesi Daire Amirleri, STK Başkan ve Temsilcileri ile Muhtarlar katıldı.

IMG_3501 (Custom)

Mahallelerinde incelemelerde bulunarak vatandaşlarımızla bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Muhtarlardan da bilgi alarak, gelen şikâyet ve taleplerin Belediyemizin ilgili birimleri tarafından ivedilikle değerlendirilip sorunların giderilerek, uygun görülen taleplerin de en kısa zamanda hayata geçirileceğini ifade etti.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mahalle ziyaretleri sürüyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.