Yenişehir MHP Yönetimi İstifa Etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

nihat doğan (8)

 

Aralarında Yenişehir İlçe Teşkilatının da olduğu MHP Bursa Teşkilatında 10 İlçe Yönetimi İstifa Etti. MHP Genel Merkezi'nin 13 Mayıs cuma günü Bursa il yönetimini görevden almasına tepki gösteren İnegöl, Kestel, Yenişehir, Mudanya, Büyükorhan, Gürsu, Harmancık, Keles, İznik ve Orhaneli ilçe başkan ve yönetim kurulları istifa etti.

Yenişehir İlçe Başkanı Nihat Doğan, göreve geldikleri günden bu yana ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini, hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıkları söyledi ve gerek yönetim kurulu gerekse meclis üyelerimizle tam bir uyum içinde çalıştıklarını söyledi.

“21 Aralık 2014 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi Yenişehir ilçe kongresinde seçilmiş olduğumuz görevimizden, Milliyetçi ülkücü camia adına değişimden yana tavır sergileyen İl başkanımız yüksel Yılmaz, Osmangazi İlçe Başkanımız Yavuz Bülbül, yıldırım İlçe Başkanımız Erkan Subaşı ve Nilüfer İlçe Başkanımız Osman Uçar’ın haksız yere görevlerinden alınması ve yine ülkemiz genelinde değişim isteyen birçok il ve ilçe teşkilatlarımızın kapatılmasını doğru bulmadığımız için Genel Merkezimizin sergilediği bu tavırdan dolayı şahsım ve tüm yönetim kurulumuz toplu olarak görevlerinden istifa etmiştir.” Diyen Doğan, sözlerini, Görev yaptıkları süre içinde taraflı tarafsız her kesimden takdir gördüklerini, Aktif bir teşkilatçılık örneği sergilediklerini, ayrım yapmaksızın bütün dava arkadaşlarımızı kucaklama gayreti içerisinde olduklarını anlattı ve “Yenişehir ilçemizde her zaman gündemi belirleyen, yaptığımız çıkış ve yapıcı eleştiriler ile Yenişehir halkının hakkını savunan bir irade sergiledik. Belki de Bursa’da en çok konuşulan ilçe teşkilatı olduk.” Dedi.

Doğan’ın açıklaması şöyle:

Bize göre; Başkanlık, Yönetim Kurulu üyeliği gerçek ülkücülüğün önünde zavallı bir sıfattır. Başkanlık ve yönetim kurulu üyeliğini yaşatmak uğruna, Ülkücülüğümüzü öldürmekten Allah’a sığınırız.

Ben ve arkadaşlarım ülkücü terbiye gereği burada söylediğimizi dışarıda da aynı şekilde söylemeye devam edeceğiz. Partimizin ve teşkilatımızın her zaman emrinde olacağız.

Bu partiye ve davaya inanan arkadaşlarımızın boyunlarını bükmemek için çabaladık. Davanın kutsallığını bildiğimiz için ve bu davanın Allah davası olduğuna inandığımız için gecemizi gündüzümüze kattık.
Bize inanan bütün dava arkadaşlarımız şuna bilsinler ki, biz ‘Yenişehir’de MHP’nin iktidarı için’ ant içtik ve bu uğurda yine var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle; öncelikle benimle beraber yönetimde yer alan yönetim kurulunda ki değerli arkadaşlarıma, Kadın kollarımıza ve yürekli Asenalarımıza, ülkü ocaklarımızın cefakar yiğit gençlerine, Belediye Meclis üyelerimize, çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen katkıda bulunan, kardeşlerime, tüm dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Bu süreç içerisinde bizlere her zaman destek olan halkımıza ve dava arkadaşlarımıza üzerimizdeki haklarını helal etmelerini diler, bizlerden yana helal olduğunu bildiririz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir MHP Yönetimi İstifa Etti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.