19 Mayıs’ın 97. Yılı Kutlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

k_16140953_dsc_7681

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kaymakam Rahmi Köse, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı” nedeniyle yayınladığı Mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Doğum Günüm” dediği 19 Mayıs 1919’da Samsun'a çıkışının ve Ulusal Kurtuluş Mücadelesini başlatmasının 97. yılında; tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, bu anlamlı günü “Milletin bağrından temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım ve gözüm arkamda olmayacak” sözleriyle gençliğimize emanet eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Savaşımızın tüm aziz kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum.” Dedi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Yenişehir’de Heykel Atatürk Anıtı’na Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından çelenk sunulmasıyla başlayan tören, Yenişehir Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen spor müsabakaları ve ödül törenleriyle son buldu.

kaymakam

Yenişehir Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi’nde düzenlenen, Street Ball, Voleybol, Masa Tenisi, Ayak Tenisi, Penaltı Atışları, Tekvando, Güreş ve Karate müsabakalarına, Kaymakam Rahmi Köse, Garnizon Komutanı Albay Hakan Cirit, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, ilçe protokolü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Müsabakaların ardından 2015-2016 Eğitim-Öğretim sezonunda çeşitli branşlarda, okullar arası müsabakalarda dereceye giren okullara ve öğrencilere ödülleri verildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
19 Mayıs’ın 97. Yılı Kutlandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.