Mahalle Ziyaretleri Sürüyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

sertifika

Kaymakam Rahmi Köse, Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve Daire Amirleri ile birlikte mahalle ziyaretleri kapsamında yapılan ziyaretler devam ediyor. Önceki hata,  Akdere, Gökçesu, Günece, Papatya ve Toprakdere Mahallelerine ziyaret gerçekleştiren ekibin geçen haftaki adresi, Terziler, Eğerce, Köprühisar İncirli ve Hayriye Mahalleleri oldu. Kaymakam Rahmi Köse ve Belediye Başkanı Çelik, Terziler Mahallesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Arıcılık Kursu"nu tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını dağıttı. 

 

IMG_7318 (Custom)

Vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etmek, mahallelerimizin ihtiyaçlarını tespit ederek yerinde değerlendirmek amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlere,  İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak DURAL, İlçe Kaymakamlığı Daire Amirleri, BUSKİ Yenişehir Müdürü Hüseyin KAYGISIZ, Yenişehir Belediyesi Daire Amirleri, STK Başkan ve temsilcileri ile muhtarlar katıldı.

Başkan Çelik, yapılan ziyaretleri değerlendirirken, “Mahalle Muhtarları ve vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz, eksiklikleri yerinde tespit edip şikayetleri dinliyoruz. Her mahallemizde sıcak karşılanıyoruz. Bu nedenle ve misafirperverlikleri sebebiyle kendilerine teşekkür ederim.” Diyor

Bu ziyaretlerde Vatandaşların mahallelerinde ihtiyaç olarak dile getirdikleri taleplerin, Belediyenin ilgili birimlerince oluşturulan ekipler tarafından fizibilitesinin yapılarak yatırım planına alındığını ifade eden Çelik, vatandaşlara, “sizlerden gelen her talep bizim için önemlidir, her bir vatandaşımızın sıkıntısını gidermek için gece gündüz demeden çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mahalle Ziyaretleri Sürüyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.