Okulöncesi Şenlikleri Tamamlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15220222_yolren6

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Yenişehir Anaokulu proje koordinatörlüğünde ve Yenişehir Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen 2016 Okulöncesi Yılsonu Şenlikleri tamamlandı.

 Bu yıl, Köprühisar Atatürk İlköğretim Okulu, Yolören İlköğretim Okulu, Koyunhisar İlköğretim Okulu ve Orhaniye İlkokulunun ev sahipliğinde büyük coşkuyla Yenişehir İlçesinde okul öncesi eğitim alan 500 öğrenci katıldı.

15220214_kprhsar3

Geçen hafta, Pazartesi günü Köprühisar Atatürk İlköğretim Okulu’nun ev sahipliğinde çamlıkta, Salı günü Yolören Mahallesi Çamlığı’nda, Çarşamba günü Koyunhisar İlköğretim Okulu’nda, Perşembe günü Orhaniye Mahallesi Çamlığı’nda yapılan şenliklere Yenişehir İlçe Milli Eğitim Musa Ayaz,  Şube Müdürleri Muhammet Asil, İrfan Karakuş, Ayşe Yassıkaya, Okul Müdürleri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

15220221_yolren5Şenlik kapsamında, okulöncesi eğitimi yaygınlaştırmak için düzenlenen etkinliklerde öğrenci ve veliler arasında çeşitli yarışmalar düzenlendi. Pikniklerle süslenen etkinliklerde veliler ve öğrenciler köy ortamını tanıyarak ve yeni yüzlerle tanışıp eğlenerek hoşça vakit geçirdiler.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Okulöncesi Şenlikleri Tamamlandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.