Yenişehir CHP İlçe Başkanı Nejdet Sert, Altepe İle Çelik’i Topa Tuttu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

20160628_155440

Yenişehir CHP İlçe Başkanı Nejdet Sert, Altepe ile Çelik’i topa tuttu. Yenişehir’de sıradan belediyecilik hizmetlerinin bile yapılamaz hale geldiğini belirten Sert, bunun sorumlusunun Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve Ona, “sözü sözümüzdür” diye kefil olan Altepe’nin olduğunu söyledi.

Sert, yaptığı yazılı basın açıklamasında,  “20 Temmuz 2015’te Söylemiş’te, “bundan sonra Yenişehir’de su kesintisi yaşanmayacak” diyen ve herkesi tesisleri görmeye davet edenler, Ramazan ayında yaşanan bir arızayı bile giderememiş ve Yenişehir’i 2 gün süreyle susuzluğa mahkum etmiştir” dedi.

 Hal böyleyken Belediye Başkanı Süleyman Çelik’in ve Buski yetkilileri ile Altepe’yi karşılama ve şirin görünme çabası anlaşılır değildir diyen Sert, arızanın giderilememesinin nedeni personel eksikliği mi diye sordu.

Yerel seçimler öncesinde verilen vaatlerin unutulacağını düşünen Başkan Çelik’in yanıldığını ifade eden Sert, her birinin takip edildiğini ve günü geldiğinde önlerine konulacağını söyledi.

CHP İlçe Başkanı Nejdet Sert’in Açıklaması Şöyle:

Seçimler öncesinde verdiğiniz taahhütleri, sizler unutmuş olabilirsiniz ama bizler ve Yenişehir halkı unutmadı, unutmayacak.

Bir yıl içinde Yenişehir’de bütün altyapıyı bitireceklerini ve Yenişehir’in altın çağını yaşayacağını anlatan, Siz isteyeceksiniz biz yapacağız, Büyükşehir ile bütün şehir olacağız.”diyerek halka umut pompalayan Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, basit bir arızayı çözememiş ve Yenişehir halkını 2 gün süreyle susuz bırakmıştır. Bu, başlı başına bir aczin göstergesidir. Bunun başka bir izahı yoktur.

Uçurduk, kalkındık dedikleri ülkenin, Yenişehir ilçesinde gelişmediğimizi, kalkınmadığımızı bir kez daha gördük. Kültür sarayının açılışı için Yenişehir’e gelen Altepe ve Buski müdürü, meydana gelen arızaya müdahale edecek ekip bulamadılar. Ya da tüm ekipler Altepe’yi karşılama çabası içindelerdi.

Yılan hikayesine dönen, bir türlü yapımına başlanamayan, her gün farklı projeler göstererek, yerini kendilerinin bile bilmediği hastane, kapalı pazaryeri, halk kütüphanesi nerede?  Bitmeyen yollar, kapatılamayan logar kapakları, bilinçsizce kazılıp trafiğe kapatılan ana caddeler ne olacak? Hızlı treniniz, Uçak fabrikanız, yıllardır sözü edilen ototest merkeziniz ve diğer Yenişehir’i uçuracak projelerinize ne oldu?

Sayın Çelik, Verdiğiniz sözlerin unutulacağını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Her biri takip ediliyor ve her biri günü geldiğinde önünüze konacak. Yıllar sonra yeniden güzergahını değiştirdiğiniz hızlı tren projesinin sadece bu değişiklik maliyetinin 800 milyon olduğu doğru mudur? Başkan Çelik’in gerçekten bu konuyu bilip bilmediğinden emin değiliz ama bilgilendirilirsek seviniriz

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir CHP İlçe Başkanı Nejdet Sert, Altepe İle Çelik’i Topa Tuttu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.