Geçmişten Gelen Fotoğraflar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

güler

Yenişehir’deki en eski dernek başkanlarından biri olan Güler Özeç’i 30 Ağustos 2015 günü aniden kaybettik. Cefakârlığı, vefakârlığı, her zaman heyecan ve şevk dolu çalışması ile kayseri escort gönüllerde yer eden Güler Özeç, yine bir sürpriz yaptı ve aniden sevdiklerini, sevenlerini terk edip, sonunda herkesin varacağı yere arkadaşlarından, sevdiklerinden önce gidip yerleşti.

Bundan 5 yıl önce 2010 yılında kendisine her zaman destek veren arkadaşlarıyla çekilmiş bir fotoğrafı aldık bu sayımızdaki mazi köşesine.

Fotoğrafta kimler var? Şöyle bir bakalım:

Soldan sağa ayaktakiler: Bedia Yıldız, Nimet Karatuğ, Aynur Dörtkardeş, Hatice Erdem, Güler Özeç (çerçeve içinde olan), Fatma Abi, Meral Nalbur. Sabahat Çığırdan, Sevim Şen, Rahime Bolelli, Hatice Sevincer ve Ziyneti Sunar.

Soldan sağa oturanlar ise: Hatice Bilgiç, Saime Camcı, Esra Yalta, Gülfer Uysal, Rukiye Altun, Nilgün Sarıfakıoğlu ve Selma Uysal.

Doğaldır ki Yardımsevenler Derneği’nin bu fotoğrafta yer almayan üyeleri de vardır. Biz sadece elimize geçirdiğimiz bu fotoğrafla derneğin en etkin üyelerini topluca verdiğimize inanıyoruz.

28 yıl gibi bir derneğin hem de sadece gönüllü işlevler gören bir derneğin başkanlığını sürdürmek kolay olmasa gerek. Allah rahmetini esirgemesin…. Yenişehir e-gazete

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Geçmişten Gelen Fotoğraflar
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.