Yenişehir Merkezi Yenilenecek

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

yenileme

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir’in daha modern bir kent merkezi görünümüne kavuşması için Büyükşehir Belediyesi ve Yenişehir Belediyesi ile ortak çalışmalara imzalar atıldığını söyledi. Yenişehir Cumhuriyet Caddesi’nde cephe ıslahı ve düzenleme çalışmaları devam ediyor.

 Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile birlikte Yenişehir’de devam eden cephe düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmaların ilçelere de taşındığını söyledi.

Yenişehir’in Merkezi Yenileniyor

Yenişehir’de cephe ıslahı uygulamalarının yapıldığını kaydeden Başkan Altepe, “Cephe düzenleme ve güzelleştirme çalışmaları kapsamında Yenişehir’in merkezinin çehresini değiştirecek olan bir proje hayat buluyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatıldı ve uygulamaya alındı. Yenişehir’in en önemli caddelerinden biri olan ve tam merkezinden geçen Cumhuriyet Caddesi üzerindeki binaların cepheleri komple restore ediliyor. Binalar tabelasından duvarına ve klimasının gizlenmesine kadar şehre yakışacak şekilde yenileniyor. Yenişehir, daha modern ve kaliteli bir yapıya kavuşuyor. Yenişehir’in çehresi Büyükşehir ile değişiyor” diye konuştu. Başkan Altepe, çalışmaların cadde boyunca devam edeceğini ve diğer eksiklerin de sırasıyla tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ise ilçede yapılan cephe sağlıklaştırma projesinden dolayı Başkan Altepe’ye teşekkür ederek, “Yenişehir’in merkezi olan Cumhuriyet Caddesi’nin çehresinin değişmesinin Yenişehir’e ilginin artmasında da etkili olacağına inanıyoruz. Tarihsel dokumuzun da ön plana çıkması gerçekten önemli. İlçe merkezli Arasta içi, Ayakkabıcılar ve İstiklal Caddesi’ndeki üst kapaması da bu proje kapsamında yapılacak” dedi. Çelik, Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Yenişehir’in daha modern bir ilçe olma yolunda ilerlediğini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir Merkezi Yenilenecek
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.