İlçemize Yeni Kaymakam Atandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

????????????????????????????????????

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen eski Yenişehir Kaymakamı Rahmi Köse’den boşalan göreve Şanlıurfa’nın Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi atandı.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde Kaymakam Abdullah Çiftçi’nin gitmesini istemeyen 81 mahalle muhtarı, kaymakamın en az bir yıl daha ilçede kalması için imza kampanyası başlattığı ve Kampanyaya 81 mahalle muhtarının imza attığı öğrenildi.

Kaymakam Abdullah Çiftçi’nin, önümüzdeki hafta Yenişehir’deki görevine başlaması bekleniyor. Yenişehir Kaymakamlığı görevine 2 aydan bu yana İznik Kaymakamı A. Hamza Pehlivan vekalet ediyordu.

Kaymakam Abdullah Çiftçi Kimdir?

1978 yılında Batman’ın Sason ilçesinde doğan ve 2000 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Abdullah Çiftçi, evli ve üç çocuk babası.

1978 yılında Batman’ın Sason İlçesinde doğan Abdullah Çiftçi İlkokulu Sason’da Ortaokulu Muş’ta okudu. 2000 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 2002-2004 yılları arasında Maliye Bakanlığında Vergi Denetmen Yardımcılığı görevinde bulundu. 2004 yılında Muş Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Mesleğine girdi. Sırasıyla Konya’nın Taşkent, Isparta’nın Yenişar, bademli ilçelerinde Kaymakam Vekilliği ile Samsun'un Yakakent İlçesi, Hakkari Çukurca İlçesinde kaymakamlık ve Erzincan Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Yaklaşık 3 yıldır Suruç'ta görev yapan Kaymakam Abdullah Çiftçi evli ve üç çocuk babası.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İlçemize Yeni Kaymakam Atandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.