CHP’nin Parti İçi Eğitim Çalışmaları Sürüyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

fb_img_1477140997022

CHP Yenişehir İlçe Başkanlığı tarafından planlanıp gerçekleştirilen parti içi eğitim çalışmaları devam ediyor. Geçen hafta gerçekleştirilen ve 2 gün süreyle parti lokalinde yapılan eğitim çalışmalarını genel merkezden gönderilen parti içi eğitmeni Hakan Turhan verdi.

Konuyla ilgili sorularımız cevaplandıran Hakan Turan, üyelerin parti programı ve halkla ilişkiler konusunda 12 saatlik, tüm hafta sonunu kapsayan bilgilendirme eğitimi verildiğini belirtti ve olası bir seçime hazırlığın gerçekleştirildiğini söyledi.

Eğitim çalışmasına CHP İlçe Başkanı Nejdet Sert de katıldı ve yapılan çalışma ile parti içi eğitmen adaylarının belirlenmesini kapsayan bu eğitimler ile CHP’nin önümüzdeki günlere hazırlandığını söyledi. Eğitimin, genel olarak parti programı, parti tüzüğü ve iletişim teknikleri konusunda yapıldığını belirten Sert, bu çalışmaların ilçe çapında tekrarlanacağını ifade etti. Proje gruplarının oluşturulduğunu anlatan Sert, Yenişehir CHP teşkilatının çalışmalarına aralıksız devam ettiğini ve bu temponun daha da hız kazanacağını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’nin Parti İçi Eğitim Çalışmaları Sürüyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.