Batman Heyeti Başkan Çelik’i Ziyaret Etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

img_1328-custom

Bursa-Batman Gönül Köprüsü Kardeşlik Projesi heyeti, geçen hafta Yenişehir’e gelerek Belediye Başkanı Süleyman Çelik’i makamında ziyaret etti.

Ülkemizin doğusundan batısına kadar pek çok farklı kültürün birbiriyle tanışması ve kaynaşması amacıyla, AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında, Batman Vali Yardımcısı ve Belediye Başkanı Ertuğ Şevket Aksoy, AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar ve İl Teşkilatı üyeleri, Gergüç Kaymakamı, Belediye Başkanı Ünal Koç, Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen ve belediye başkan yardımcılarından oluşan heyet ilçemize geldi. Heyeti Kaymakam Abdullah Çiftçi, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl ve ilçe teşkilatı üyeleri karşıladı.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Tarihi Belediye Binasında bulunan Başkanlık Makamında misafirlerle gerçekleştirdiği sohbetin ardından heyet üyelerine nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkür ederek çeşitli hediyeler takdim etti.

img_1334-custom

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Batman Heyeti Başkan Çelik’i Ziyaret Etti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.