Yaban Hayvanlarına Gıda Desteği

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

img_2851-custom

Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Yenişehir Orman İşletme Şefliği tarafından ortaklaşa düzenlenen programla geçen hafta bu kez yaban hayvanlarına gıda dağıtımı yapıldı.

Yoğun kış şartları nedeniyle aç kalma tehlikesi yaşayan yaban hayvanlarına yapılan gıda dağıtımına Zabıta Ekiplerimizle birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dündar ve Yenişehir Orman İşletme Şefi Bünyamin Arslan da katıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dündar, ağır kış şartlarında yaşam mücadelesi veren hayvanlara bir nebze de olsa katkıda bulunmayı amaçladıklarını belirterek, “Koyunhisar, Kavaklı, Fethiye, Günece, Gökçesu, Terziler, Aydoğdu, Kızılhisar, Mecidiye, Akdere ve Papatya mahallelerindeki uygun bölgelere yiyecekler bırakıldı. Bu çalışmamızı belirli aralıklarla sürdüreceğiz” dedi.

Yenişehir Orman İşletme Şefi Bünyamin Arslan ise bu bölgelerde tilki, kurt, çakal, ayı, tavşan, atmaca, sincap gibi hayvanların yaşadığını belirterek, “Balık, et, buğday, lahana, bezelye ve yoncadan oluşan yiyecekler, hayvanların gıda ihtiyacını karşılayacak” diye konuştu.

img_2879-custom

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yaban Hayvanlarına Gıda Desteği
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.