Kaymakam Seyitoğlu, Başarılı Öğrencileri Ağırladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 8. sınıf öğrencileri için gerçekleştirilen 2016-2017 eğitim öğretim dönemi Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) birinci dönem sınavı 23-24 Kasım 2016 tarihinde uygulandı. Öğrenciler tarafından merakla beklenen sonuçlar açıklandı ve Yenişehir’de 115 ve daha fazla neti olan 7 öğrenci Kaymakam Suat Seyitoğlu tarafından makamında ağırlandı.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) 1. Dönem sınavında İlçemiz genelinde 115 ve üzeri neti olan 7 başarılı öğrenci, geçen hafta Kaymakam Suat Seyitoğlu tarafından aileleri ve öğretmenleri ile birlikte ağırladı. Başarılarından dolayı öğrencilere hediyelerini veren Kaymakam Seyitoğlu, bu başarıda payları olan öğretmenleri ile ailelerini kutlayarak çocuklarımızın başarılarının devamını diledi.

Sınavda, 115 ve üzeri neti olan 7 başarılı öğrenciden birisi Yolören Ortaokulu’ndan Sude Mutlu(117), 3 tanesi, Toki Orhangazi Ortaokulu’ndan Nur Sıla Kardaş 116, Bora İlci 116 ve Pınar Geçgel 116, son üç öğrenci ise Koç Ortokulu’ndan Zeynep Idıl Savcı 119,Tuna Hılal Soykan 115 ve Zeynep Naz Sonmez 115  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaymakam Seyitoğlu, Başarılı Öğrencileri Ağırladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.