Cumhuriyet Kadınları ‘Hayır’ Dedi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Cumhuriyet Kadınları Derneği, Nisan ayında yapılması beklenen referandum ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Dernek adına açıklama yapan Şube Başkanı Serpil Kayar, milletin sağduyusuna güvendiğini ve milletçe hayır diyeceklerini ifade etti.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Merkezi öncülüğünde tüm Türkiye’de eşzamanlı olarak yapılan basın açıklaması şöyle:

Ülkemiz dört bir yandan sorunlarla çevrilmiş yeniden ateşle sınanıyor.  Askerimizi, polisimizi, halkımızı tehdit eden terör, ekonomik sıkıntılar, Kıbrıs sorunu hepsi dün olduğu gibi bugünde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin güçlenmesi ile çözülür.  Türkiye Büyük Millet Meclisi, milletin egemenliğinin ve bölünmez bütünlüğünün güvencesidir. Millet kendini temsil eden meclisine ve onun denetimine güvenmektedir.

ABD Emperyalizmi bölgemizde etnik ve mezhepsel farklılıkları öne çıkararak ülkeleri bölmekte, acı ve gözyaşı dolu bir coğrafya yaratmaktadır. Ordumuzun başarılı olması için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurtuluş savaşında olduğu gibi yine milletin gücünü ve kararlılığını temsil etmesi gerekmektedir. Meclisimizin gazi meclis olduğu bir gün bile unutulmamalıdır.

Doların önlenemeyen yükselişi ile zaten krize girmiş ekonomi, can çekişmeye başladı. İşsizlik öyle bir boyuta ulaştı ki gençler artık iş aramaktan bile vazgeçti. Büyük ekonomik sıkıntıların beklendiği bu süreci yine ancak birlik olmuş bir millet ve milli, üreten bir ekonomi ile aşabiliriz. Bu da ancak güçlü bir meclis ile mümkün olabilir.

Cumhuriyet Kadınları olarak milletimizin birliğini ve Cumhuriyetimizin devamlılığını istiyoruz. Bağımsız, özgür, huzurlu, bir ülkenin fertleri olmak için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirerek HAYIR diyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhuriyet Kadınları ‘Hayır’ Dedi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.