Engelliler Birimi Yenişehir’de

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan proje ile yetkililer, geçen hafta geldikleri Yenişehir’de engelli vatandaşları ve ailelerini ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. Yapılan açıklamada, Psikolog eşliğindeki ev ziyaretlerinde, engelli bireylerin ve ailelerinin erişilebilirlik adına taleplerinin değerlendirildiği ifade edildi. İhtiyacı olanlara tekerlekli sandalye yardımı ile gıda yardımı yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan proje ile engelli vatandaşların sıkıntıları çözüme kavuşuyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Engelliler Birimi, Bursa merkez ve ilçelerde yaşayan engelli bireyleri evlerinde ziyaret ederek istek ve ihtiyaçları doğrultusunda çözüm üretiyorlar.

Engelliler birimi yetkilileri, engelli dernekleriyle bir araya gelerek her ay yaptıkları toplantılarıyla ve ortak çalışmalarıyla Bursa’da yaşayan engellilerin daha rahat yaşaması için çalışmalarını sürdürüyor. Yetkililer, her hafta ilçelere giderek burada yaşayan engelli vatandaşları ve ailelerini dinliyor. Engelli Dernekleri ile ortak hareket edilen ziyaretlerde bu hafta Yenişehir ilçesi ziyaret edildi.

Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sak ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen yetkililer, ziyaretlerden önce toplantı yaparak ilçede engelli vatandaşların ne gibi hizmetlere ihtiyaçları olduğunu da belirledi.

Psikolog eşliğindeki ev ziyaretlerinde, engelli bireylerin ve ailelerinin erişilebilirlik adına talepleri de değerlendirildi. İhtiyacı olanlara tekerlekli sandalye yardımı ile gıda yardımı yapıldı. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Engelliler Birimi Yenişehir’de
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.