İstiklal Marşımızın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Düzenlendi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstiklal Marşımızın Kabulünün 96. Yıldönümü nedeniyle önceki hafta,  Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünün ev sahipliğinde, Koç Ortaokulu Konferans Salonunda bir program düzenlendi.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programına, Kaymakam Suat Seyitoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Albay Hakan Cirit, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Yenişehir Cumhuriyet Savcısı Cemal Kurt, Ak Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Hilmi Pakyürek, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Albayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, ilçe protokolü, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı tiyatro gösterisi sahnelendi. Programda daha sonra Bursa Büyükşehir Belediye Konservatuarı Eski Öğretim Üyelerinden ve Yenişehir Belediyesi TSM Eski Koro Şefi Emine Ömriye Topal’ın yönetiminde, Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrenci Korosu bir konser verdi. Konserin sonunda okunan Türk Çocuğu’nun Şarkısı eşliğinde, koristlerin açtığı Türk Bayrakları izleyenlerden büyük alkış aldı. Programda son olarak İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrencilere, protokol üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstiklal Marşımızın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Düzenlendi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.