Yenişehir MHP’de Köse Dönemi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Yenişehir İlçe Kongresi önceki hafta yapıldı. İki adayın yarıştığı kongrede çıkan sonuç sürpriz olarak yorumlandı. Kongreye ilçe başkanı olarak giren ve favori olarak gösterilen Celal Çekil listesi 131 oy alırken Önder Köse 168 oyla kongrenin kazananı oldu.

MHP içindeki muhalif kanadın temsilcisi olarak seçime giren Köse, kongre sonrasında yaptığı konuşmada, kendine ve ekibine duyulan güvenden dolayı teşekkür etti ve birlik beraberlik mesajı verdi.

Önder Köse başkanlığındaki yönetim kurulu şöyle: Oğulcan Ordu, Mustafa Atav, Aziz Meriçoğlu, Fettah Sevim, Salih Bal, Özer Çaylan, Ebru Çelebi, Osman İçen, Çiğdem Pastırmacı, Okan Çetin, Şadiye Korkmaz, Hamdi Mercan, Ömer Şahin, Ömer Alefli, Erdinç Karabay, İlhan Zeybek, Salih Doğru, Fikret Kardaş.

İl delegeleri:  Nihat Doğan, Önder Köse, Mustafa Atav, Ömer Alefli, Fettah Sevim, Osman İçen, Ömer Şahin, Aziz Meriçoğlu, Amir Ekin, Salih Bal, Serkan Yüksel, Ömer Çaylan, Mustafa Köse, Hakkı Çakır, Emin Bütün, Okan Çetin, İlhan Zeybak, Sami Ayas, Şenol Sarı.

Devir Teslim Sonrası ilk Açıklama: İl teşkilatımızın ve genel merkezimizin emrindeyiz

MHP Yenişehir İlçe Teşkilatı, kongre sonrasında devir teslim işlemlerini tamamladı. İlçe Başkanı seçilen Önder Köse ve yönetimi geçen hafta görevi teslim aldı. Köse, Devir teslim sonrasında yaptığı ilk basın açıklamasında yine birlik beraberlik mesajları verdi ve “ il teşkilatımızın ve genel merkezimizin emrindeyiz’ dedi

İlçe Başkanı Köse’nin açıklaması şöyle:

Yüksek Seçim Kurulu tarafından geçtiğimiz gün yapılan bir programla mazbatamızı dualarla teslim aldık. Ardından ilce lokalimizde partimizin anahtarını ve resmi belgelerini eski ilçe yöneticilerimizin ellerinden alarak devir teslim törenini gerçekleştirdik.

Hem kongrede yaptığı konuşmada hem de devir teslim töreni için kendisi ile yaptığımız görüşmede; “ben Celal Çekil ve yönetim kurulu adayı arkadaşlarım, Yenişehir’de milliyetçi ve ülkücü iradenin sahibi olan delegelerimizin seçimine ve sandıkta verdiği karara saygılıyız, milliyetçi seçmenin yapmış olduğu tercihin üzerine kimsenin söz söylemesi düşünülemez” diyerek, almış olduğu ülkücü terbiyeyi ve ocak kültürünü ifadelerine yansıtan eski ilçe başkanımıza teşekkür ediyorum.

Milliyetçi Hareket Partisinin Yenişehir’de yönetim kademelerini oluşturan şahsım Önder Köse ve yönetim kurulu arkadaşlarım olarak, bundan önce partimize yapmaya çalıştıkları katkılardan dolayı başta Celal Çekil’e ve eski yöneticilere teşekkür ediyorum.

Partimizin çıtasını daha yukarılara taşıyabilmek için kongre de bayrak yarısına girmiş her iki listede bulunan dava arkadaşlarıma gösterdikleri medeni cesaretten dolayı tebriklerimi sunuyorum.

 

Seçim sona erdi artık bir olma, iri olma, diri olma zamanı. Nasıl et tırnaktan ayrılmaz ise bir ülkücüyü Milliyetçi Hareket Partisi’nden kimse koparamaz. Tüm kardeşlerimi Milliyetçi Hareket Partisi ülküsü altında toplanmaya davet ediyorum.

Delegelerimizin teveccühünü alan yönetim kurulunu oluşturan dava arkadaşlarım ile birlikte il teşkilatımızın ve genel merkezimizin emrinde olduğumuzu bildirir, saygılar sunarız 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir MHP’de Köse Dönemi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.