CHP Referandum Çalışmaları Tam Gaz

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Yenişehir İlçe Örgütü’nün, 16 Nisan günü yapılacak olan referandum ile ilgili hazırladığı çalışma takvimi hız kesmeden sürüyor. CHP’nin geçen hafta yaptığı referandum çalımlarına Bursa Barosu önceki Başkanı Ekrem Demiröz, Kimya Mühendisleri Odası Başkanı Ali Uluşahin ile CHP Bursa milletvekili adaylarından Mustafa Şenyurt destek verdi.

Ekrem Demiröz, Karaköy ve Demirboğa’da, Ali Uluşahin Akçapınar ve Karacaahmet’te, Mustafa Şenyurt ise Kızılköy Ve Aydoğdu Mahallelerinde konuştu.

Hukukçu kimliği ile Karaköy ve Demirboğa’da konuşan Ekrem Demiröz,16 Nisan’da referanduma sunulacak anayasa değişikliğinin neler götürdüğünü vatandaşa tane tane anlatırken büyük bir ilgi gördü. Konuşmasının sonunda sorulara da cevap veren Demiröz, konunun herhangi bir siyasi partiyle ilgisinin olmadığını, hangi partiye oy veriyor olursa olsun vatandaşın bunun farkında olarak tercihini yapması gerektiğinin önemini anlattı. Referandumda evet denmesi halinde çıkacak sonuçları örneklerle açıklayan Demiröz, hayır denmesi halinde ise hiçbir şey olmayacağını, gerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gerekse Başbakan Yıldırım’ın görevlerine devam edeceğini belirtti.

Konuşmacıların her biri 16 Nisan günü yapılacak olan referandumda neden hayır denmesi gerektiğini anlatırken, evet çıkması olacakları da teker teker dile getirdiler. Gerek konuşmacılar gerekse CHP ilçe Başkanı Nejdet Sert, gördükleri ilgiden memnun olduklarını dile getirirken, olumlu tepkiler aldıklarını ve bunun kendilerinin motivasyonunu artırdığını ifade ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP Referandum Çalışmaları Tam Gaz
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.