Gazetemiz 11’inci Yayın Yılına Girdi.

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazetemiz ayrıntı, geçen hafta 10 yaşını geride bıraktı ve 11. Yıla girdi. 19 Mart 2007 tarihinde kurulan ayrıntı, 500 hafta kesintisiz olarak okurlarıyla buluştu.

Ayrıntı ailesi kuruluş yıldönümünde bir aradaydı. Pasta kesildi, yeni yaşımızın yarattığı heyecanla, acısı ile tatlısıyla geride kalan yılların muhakeme ve muhasebesi yapıldı.  500 hafta önce başlayan heyecanın hiç kesilmeden devam ettiğine vurgu yapılırken, ayrıntı’nın 10 yılda Yenişehir’in önemli bir arşivi haline geldiği ifade edildi.

Ayrıntı ailesi sadeci heyecanlarını konuşmadı o gece. Süreci baştan itibaren yeniden ele aldı ve iyi ve aksayan yanlarını görüştü. Geride bırakılan 500 haftayı değerlendirdi. Yapılanların her ne kadar önemli olduğu belirtilse de asıl güç kaynağının gazete okurları olduğu gerçeği bir kez daha vurgulandı. Güzel anıların yanı sıra sıkıntılı haftalar da hatırlanıp konuşuldu.

Konuyla ilgili konuşan Gazetemiz imtiyaz sahibi Hüseyin Şentürk, “ Gazetemizin 10. yılını daha geniş bir sürede değerlendirme fırsatı bulduk.  11. Yıla girdiğimiz bu günde, “Hep birlikte nice yıllara” dileklerimizi, birlikte dillendirdik. İyi yaptıklarımızın yanı sıra eksiklerimizi de tespit ettik. Değişimi ve geliştirmeyi konuştuk.” Dedi ve ekledi Bu akşam, nereden nereye geldiğimize baktık. Sorunlarımızı ve çözüm yöntemlerimizi hatırlayıp değerlendirdik. Kendimizi yalnız hissettiğimiz her dönemde, bizimle birlikte olduklarını gösteren okurlarımızı andık. İşimizi yaparken, kin duymadık, nefret etmedik, küçülmedik. Doğru olanı, doğru bildiğimiz şekilde yaptık. Bu nedenle mutluyuz, bu nedenle huzurluyuz.” Dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gazetemiz 11’inci Yayın Yılına Girdi.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.