Otizm Farkındalık Gün Etkinliği İlgi Gördü

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Özel Rehabilitasyon Merkezi'nin Otizm farkındalık günü nedeniyle düzenlediği etkinlik büyük ilgi gördü.

Özel Yenişehir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Yenişehir Belediyesi Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde “Otizm Farkındalık Etkinliği” düzenlendi. Etkinlik programı, İlk olarak Derviş Eroğlu Bulvarından Heykel Meydanına kadar olan alanda düzenlenen Otizm Farkındalık Yürüyüşü oldu.

Yenişehir Belediyesi Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde, Otizme dikkat çekerek kamuoyunda bilinirliliğinin artması ve farkındalık uyandırmak amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe, Kaymakam Suat Seyitoğlu, Garnizon Komutanı Albay Hakan Cirit, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Özel Yenişehir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Yöneticisi Murat Hortum, otizmli çocuklar ve aileleri katıldı. Etkinlikte konuşan Kaymakam Seyitoğlu, etkinliği düzenleyerek farkındalık oluşturdukları için Özel Yenişehir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine ve etkinliğe katılımlarından dolayı otizmli çocuklarımızın ailelerine teşekkürler etti.

Otizmli çocukların çok özel çocuklar olduğunu, meşakkatli bir büyüme süreci geçirdiklerini ve büyürken karşılaştıkları zorlukları aktaran ailelerin konuşmaların ardından, otizmli çocuklarımız hazırladıkları programı sergilediler. Etkinlik sonunda illüzyonist tarafından yapılan gösteri çocuklar ve katılımcılar tarafından beğeni gördü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Otizm Farkındalık Gün Etkinliği İlgi Gördü
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.