CHP İlçe Başkanı Nejdet Sert: Yenişehir Hayır Diyecek

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP İlçe Başkanı Nejdet Sert, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan referanduma sayılı günler kala, yaklaşık iki aydır tüm Türkiye’de ve Yenişehir’de sürdürülen Hayır kampanyasını gazetemize değerlendirdi.

Sert, “Ulaşabildiğimiz bütün kanalları kullanarak, bire bir temasla, Yenişehir’in her noktasına dağılarak ve tüm kadrolarımızı harekete geçirerek, milletvekillerimizin de desteğini alarak, kadınlarımızla, gençlerimizle iyi bir kampanya süreci geçiriyoruz. Önümüzde sayılı günler kaldı. Son saatlere kadar bu çabamız sürecek ve referandum günü de sandık başlarında, sandık alanlarında olacağız. Umarım, anlatmak istediklerimizi anlatabilmiş oluruz ve umarım bütün bu çabalarımız sonuç verir” diyerek başladığı konuşmasını  “haftalardır, Terör istemiyoruz, Yoksulluk istemiyoruz, Tek adam yönetimi istemiyoruz, Baskı ve zorbalık istemiyoruz, dedik, bu nedenle hayır dediğimizi anlatmaya çalıştık. Aynı anda bu meselenin sadece CHP’nin meselesi olmadığını ifade ettik. Bizler işin başından itibaren bu mücadelenin halkın mücadelesi olduğunu söyledik ve eninde sonunda halkın kazanacağına olan inancımızı dile getirdik.” şeklinde sürdürdü.

Referandum çalışmaları kapsamında planladıkları çalışma takvimini bütünüyle gerçekleştirdiklerini belirten CHP ilçe Başkanı Nejdet Sert, “CHP Yenişehir İlçe Örgütü olarak, potansiyelimizi ortaya koymayı başardık. Bu süreçteki çabamızla Yenişehir CHP’nin umut verdiğini düşünüyorum. Yenişehir CHP, bu süreç içinde kendi içinde oluşturduğu enerjisini, dışa yansıtabilmiş, örgütlü çalışması sırasında, hiçbir hata yapmadan, geniş kapsamlı Hayır kampanyasını başarıyla sürdürebilmiştir. Daha kısa bir ifadeyle, Yenişehir CHP birkaç ay öncesinden daha güçlüdür.” Dedi ve bu süreçte, her türlü işini bırakarak gece gündüz büyük çaba gösteren kadın erkek, genç yaşlı tüm üyelerine ve destek veren tüm yurttaşlara teşekkür etti.

Referandum sonuçlarıyla ilgili yaptığı tahmini anlatırken de “yapılan anket sonuçları ile örgütsel anlamda takip edebildiğim kadarıyla Türkiye genelinde Hayır çıkacağına inanıyorum.” Diyen CHP İlçe Başkanı Nejdet Sert, konu Yenişehir’e geldiğinde çok daha emin konuşuyor. Bunun nedeni anlatırken “ Yaklaşık iki aydır sahada çalışıyoruz. Her mahallede yaptığımız toplantılar dışında, birebir görüşmelerimizden çıkan sonuç, Yenişehir açık ara Hayır diyecek” dedi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP İlçe Başkanı Nejdet Sert: Yenişehir Hayır Diyecek
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.