Sanat Gecesi Yoğun İlgi Gördü

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Kaymakamlığı, Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Türk Sanat Müziği Konser Programı ilgiyle izlendi.

Yenişehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Burak Dural, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl Ve İlçe Teşkilatı, Belediye Başkan Yardımcımız Zekai Dündar, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, ilçe protokolü, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Programda ilk olarak belediye çalışanı Şef Emine Topal yönetiminde Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Korosu ve solist Canan Can, Türk Sanat Müziğinden sevilen eserleri seslendirdiler. Konserin son bölümünde ise Yenişehir Belediyesi Halk Oyunları Eğitmenleri İsmail Özkan ve Berna Sönmez’in sahnelediği Harmandalı Zeybeği, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Daha sonra programda, Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi, İlhan Oğuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yusuf Ateş Anadolu İmam Hatip Lisesi, Koç Ortaokulu, TOKİ Orhangazi Ortaokulu, Akçeşme İlkokulu öğrencilerinden, enstrümanlarda; bağlamada Günay Sülün ve Doğuş Dudunalı, gitarda Oğuzcan Tar ve Barış Korkmaz, bendirde Gülsüm Ciritçi, kemanda İrem Naz Sezn, neyde Ömer Faruk Yaşar, orgda Ege Aydın, piyanoda ise Başak Göç, solistlerden İrem Özyurt, Sudenaz Ülgen ve Hilal Şahin’e eşlik ederek sevilen eserleri seslendirdiler.

Programın ikinci bölümünde ise Yenişehir Belediyesi TSM Korosu, BBB Orkestra Şube Müdürlüğü TSM Öğretim Görevlisi ve Yenişehir Belediyesi TSM Korosu Şefi Salih Berkmen eşliğinde, Türk Sanat Müziğinin sevilen eserlerini seslendirdiler.

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği programın sonunda Belediye Başkanımız Süleyman Çelik ve protokol üyeleri, sanatçılara çiçek takdiminde bulundu. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sanat Gecesi Yoğun İlgi Gördü
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.