Çevre Günü Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

5 Haziran Dünya Çevre Günü ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinliklerde ilk olarak, Yenişehir Belediyesi Osmanlı Mehter Takımı eşliğinde, Derviş Eroğlu Bulvarından başlayıp Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde son bulan bir kortej yürüyüşü yapıldı.

Kortej yürüyüşüne ve etkinliklere, Kaymakam Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Burak Dural, Çevre Ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Kemal Karaduman, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, İlçe Emniyet Müdür Vekili Bülent Albayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebetiyle Yenişehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde yapılan etkinliklerde, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile slayt gösterisi ve çevre konulu afişlerin tanıtımı yapıldı.

Törende, Kaymakam Suat Seyitoğlu ve Belediye Başkanı Süleyman Çelik, katılımcılara hitaben yaptıkları konuşmada, günün anlam ve önemine değindiler ve bu etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Konuşmaların ardından, Yenişehir Belediyesi Karate Kursu öğrencileri, Milli Antrenör ve eğitmen Cemil Çakır eşliğinde kısa bir gösteri sahnelediler. Karate gösterisinden sonra Akçeşme İlkokulu Halkoyunları Gösterisi ve Yenişehir Anaokulu öğrencilerinin atık malzemelerden hazırladıkları kıyafetlerden oluşan defile izleyenlerden büyük alkış aldı.

Programın son bölümünde ise çevre konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, protokol üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çevre Günü Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.