Yenişehir CHP adalet İçin Yürüyecek

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir CHP, önceki gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından başlatılan Adalet Yürüyüşüne destek olmak üzere 2 etaplı bir yürüyüş gerçekleştireceklerini duyurdu.

İlçe Başkanı Nejdet Sert’in verdiği bilgiye göre, yürüyüşün ilk etabı 18 Haziran Pazar günü yapılacak. Saat 09.00’da Yenişehir Adliyesi önünde toplanılacak ve Turan Köy’e kadar yürünecek. Yürüyüşün 2. Etabı 19 Haziran Pazartesi günü yapılacak ve bu kez CHP İnegöl İlçe Örgütü ile de buluşulduktan sonra yürüyüş Turan Köyden başlayacak ve Kestel’de sonlandırılacak.

CHP İlçe Başkanı Nejdet Sert, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “yürüyüşü etap etap düşünmek gerekir. Sabah bizlerle Adliye önünde olacak, sonrasında devam edemeyecek arkadaşlarımız olabilir. Diğer yandan, Yol güzergahımızda yer alan köylerden katılacak arkadaşlarımız olacak. Barcın temsilciliğimiz, Yolören temsilciliğimiz bizlere yolda katılacaklar. Yine Karaköy, Karacaali, Koyunhisar ve Marmaracık köylerinde bizleri bekleyen ve yürüyüşe katılacak olan arkadaşlar olacak. İlk günü Turan Köy’e kadar yürüyeceğiz. 2. Günü ise İnegöl İlçe Örgütünün de katılımıyla Turan Köy’de bıraktığımız adalet yürüyüşümüzü Kestel’de tamamlayacağız” dedi ve yürüyüşün bundan sonraki aşamasıyla ilgili de “ Yürüyüşün bundan sonraki güzergahı Genel Başkanımızla buluşmak olacak. Tüm Bursa örgütlerinden katılımcılar, önceden belirlenmiş bir noktada Genel Başkanımıza katılacaklar.” Diye ekledi.

İlçe Başkanı Nejdet Sert, başta tüm partililer olmak üzere, Türkiye’de bir adalet sorununun olduğunu düşünen herkesi yürüyüşe destek vermeye çağırdı.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir CHP adalet İçin Yürüyecek
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.