YTSO’nun Girişimcilik Kursu Tamamlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KOSGEB ile Yenişehir Ticaret Odası ortaklığında geçen hafta başlayan ‘Girişimcilik Kursu’ tamamlandı. 4 gün süren kursta 30 kursiyer eğitim gördü. YTSO Başkanı Orhan Torun, “Bizler girişimci olmak isteyenlere, gerekli eğitim destekleri vererek kamunun tahsis ettiği finans kaynaklarına ulaşmaların yardımcı olmaya, ilçemiz istihdamına katkı sağlamaya katkı sunmaya çalışıyoruz” dedi ve kursiyerlere başarı diledi.

Girişimcilik Kursu’na, Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan duyurular doğrultusunda başvuran 38 kişi başvurdu. Yapılan mülakat sonrasında bu sayı 30’a düşürüldü. Kursu tamamlayan 30 kursiyer, Girişimcilik Sertifikası almaya hak kazandı.

1 Ağustos Salı günü Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Salonu’nda başlayan ve 4 gün süren girişimcilik eğitimini, KOSGEB Girişimcilik Eğitmeni Çevre Yüksek Mühendisi Tülin Karaatlı verdi. Kursun son günü, kursiyerleri ziyaret eden Kaymakam Suat Seyitoğlu ile Belediye Başkanı Süleyman Çelik kursiyerlerle bir süre sohbet etti. Bazı kursiyerlerin projelerini dinleyen Kaymakam Seyitoğlu, kursiyerlere tavsiyelerde bulundu.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YTSO’nun Girişimcilik Kursu Tamamlandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.