Kaymakam Seyitoğlu Muhtarlarla Toplandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaymakam Suat Seyitoğlu, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı. İlçe Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda Kaymakam Suat SEYİTOĞLU’nun başkanlığında gerçekleşen toplantıya; Belediye Başkanı Süleyman Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, İnegöl Sosyal Hizmetler Müdürü Serpil Noyan, İlçe Yazı İşleri Müdürü Turgut Sevinç ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda, muhtarlık müessesesinin önemine değinen Kaymakam Suat Seyitoğlu, muhtarların istek ve önerilerini dinleyerek, ilgili kurum ve kuruluşlar ile işbirliği ve koordinasyon sağlanmak suretiyle ilçemizdeki kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulması konusunda hep birlikte gayret sarf edeceklerini dile getirdi.

ASDEP tanıtıldı

Toplantı sonrasında İnegöl Sosyal Hizmetler Müdürü Serpil Noyan, sosyal hizmetlerin çalışma alanları ve ASDEP ( Aile Sosyal Destek Programı ) projesi ile ilgili sunum yaparak, katılanları bilgilendirdi.

Bilindiği gibi Aile Sosyal Destek Programı (veya projesi) Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın tüm yardımlarının tek çatı altında toplanmasını öngörüyor. Bu ise öncelikle tüm illerde Sosyal Hizmet Merkezleri açılmasını, yani Aile Danışma Merkezleri, Toplum Merkezleri, Gündüzlü Çocuk ve Gençlik Merkezleri, Yaşlı Hizmet Merkezleri gibi kurumların tek çatı altında toplanmasını gerektiriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaymakam Seyitoğlu Muhtarlarla Toplandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.