Engelli Öğrenciler Ve Ailelerine Yemek Verildi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir kaymakamlığı,  03 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle okullarımızdaki özel eğitim sınıfında okuyan engelli öğrencilere ve ailelerine yönelik yemek düzenlendi.

 Kaymakam Suat Seyitoğlu, "Dünya Engelliler Günü" nedeniyle yayınladığı mesajında “Her yıl tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kutlanmakta olan “03 Aralık Dünya Engelliler Günü” engelli bireylerimizin haklarına dikkat çekilmesi açısından önem arz etmektedir. Toplumumuzun önemli bir parçasını oluşturan engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşamdan kopmadan hayatlarını sürdürmelerini ve meslek edinip üretken hale gelmesini sağlamak, ailelerine destek olmak ve sorunlarının giderilmesine katkıda bulunmak hem insanlık görevi hem de hepimizin toplumsal sorumluluğudur. Engelin bir tercih olmadığı, her sağlıklı insanın da engelli adayı olduğu gerçeğinin unutulmaması gerekmektedir. Bu vesileyle tüm engelli vatandaşlarımızın “Engelliler Günü’nü” kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.” Dedi.

Yenişehir Kaymakamlığı “Bizde Varız” projesi kapsamında ilçemizde farkındalık yaratma ve özel eğitim öğrencilerimiz ile ailelerini onura etmek amacıyla Kaymakamlığımızca düzenlenen yemeğe, Kaymakam Suat Seyitoğlu’nun eşi Ülker Seyitoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Özel Eğitim Öğretmenleri, ilçemiz okullarında eğitim-öğretime devam eden özel eğitim öğrencileri ve aileleri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz’ın açılış konuşması ile başlayan program, yemek ikramı, pasta kesimi ve Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul öncesi öğrencilerimizin Palyaço kıyafetleri ile yaptıkları eğlence, balon dağıtımı ve yüz boyama etkinlikleri ve misafirlere karanfil dağıtımı ile devam etmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Engelli Öğrenciler Ve Ailelerine Yemek Verildi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.