Yenişehir CHP Eski İlçe Başkanlarından Mehmet Temel Vefat Etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Yenişehir İlçe eski Başkanlarından Mehmet Temel önceki gün,  tedavi gördüğü Bursa Medical Park Hastanesinde fenalaştı ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Geçirdiği kalp krizi sonrasında önce Yenişehir Devlet Hastanesine getirilen, sonrasında ise Bursa Medical Park hastanesine sevk edilen Temel, burada yapılan tetkiklerin ardında kalp ameliyatı için sıra beklerken ikinci kalp krizini geçirmiş, sonrasında ise ameliyata alınmıştı. Ameliyat sonrasında sağlığına kavuşmuş görünse de sonrasında gelişen sağlık sorunlarına direnemeyen Mehmet Temel önceki gün hayata gözlerini yumdu.

Mehmet Temel için Subaşı Camii’nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine CHP İl ve İlçe teşkilatlarının temsilcilerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlk gençlik yıllarından itibaren CHP saflarında yerini almış, tam bir mücadele insanı olarak bilinen, Yenişehir’in sevilen simalarından ve Yenişehir CHP’lilerin abisi Mehmet Temel, Yenişehir CHP’de üç dönem ilçe başkanlığı yapmıştı.

Temel’in naşı kılınan cenaze namazının ardından Subaşı köyü mezarlığında defnedildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir CHP Eski İlçe Başkanlarından Mehmet Temel Vefat Etti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.