15 Temmuz Şehitleri Anısına Fidan Dikildi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir kaymakamlığı ve Yenişehir Belediyesinin beraberliğinde ve Orman İşletme Şefliği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Koyunhisar Mahallesi Muhtarlığı’nın katkılarıyla ilçemiz Koyunhisar Mahallesi yolu üzerinde 15 Temmuz şehitlerimizin anısına  “15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı” kuruldu.

Programa, İlçe Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Yenişehir Garnizon Komutanı Albay Kadri Bahtiyar, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, İnegöl Orman İşletme Müdürü Nejdet Güdül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, ilçe protokolü, muhtarlar, basın mensupları, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

15 Temmuz Hain Darbe Girişimine karşı durarak hayatlarını kaybeden 250 şehidimiz anısına gerçekleştirilen programda dualar okundu. Kaymakam Suat Seyitoğlu yaptığı konuşmasında; 15 Temmuz Hain Darbe girişimiyle ülkemizin karşı karşıya kaldığı tehlike, Yüce Milletimizin dik duruşu ile bertaraf edildiğini ve yitirdiğimiz şehitlerimizi anmak, hatıralarını canlı tutmak adına bu organizasyonun gerçekleştirildiğini ifade etti.

Programda daha sonra Kaymakam Suat Seyitoğlu, Yenişehir Garnizon Komutanı Albay Kadri Bahtiyar, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, İlçe Protokolü Ve Öğrenciler, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir başta olmak üzere 250 şehidimizin anısına fidan dikimini gerçekleştirdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
15 Temmuz Şehitleri Anısına Fidan Dikildi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.