Yarıyıl Tatili Başladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 gün yarıyıl tatili, geçen hafta Cuma günü dağıtılan karnelerin ardından başladı. Yenişehir’de yaklaşık 10 bin öğrenci yarıyıl tatiline çıktı.

Yenişehir’de 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının 1. Döneminin sona ermesi sebebiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Karne Dağıtım ve Ödül Töreni programları yapıldı.

Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 100. Yıl İlkokulu ile Aydoğdubey İlkokulunda gerçekleştirilen programlara Kaymakam Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Karne Dağıtım Töreninde,  ilçe protokolü tarafından, ilçemizde yapılan sınav ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül ve hediyeleri ve karneleri verildi.

Karnelerin dağıtılmasından sonra 15 günlük yarı yıl (sömestr) tatiline giren öğrenciler yoğun geçen eğitim döneminin yorgunluğunu attıktan sonra 5 Şubat 2018 tarihinde yeniden okul sıralarına geri dönecekler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı birinci dönem sonu nedeniyle yayınladığı mesajında, okul müdürlerine, öğretmenlere, velilere ve öğrencilere seslendi.

Mesaj şöyle:

Hep birlikte 2017-2018 Eğitim öğretim yılının 1.Kanaat dönemini hayırlısı ile sağlıklı mutlu ve başarılı bir şekilde tamamlamanın haklı sevincini yaşıyoruz.

Değerli okul müdürlerim sizler okullarınızda bol bol projeler ürettiğinizi hedefler koyduğunuzu, sorunları yerinde ve uygun bir şekilde çözdüğünüzü, imkanlarınızı en üst seviyede kullandığınızı biliyorum. Okulun her derdi ile ilgilenen, her bir öğrencinin derdini dert edinen, gece bile onları düşünen, okulda liderlik yapan siz değerli okul müdürlerime çok teşekkür ediyorum.

Kıymetli öğretmen arkadaşlarım; geleceğimizin inşasını sizler yapmaktasınız. Gelecek onun için sizlerin omuzlarında. Her bir öğrencimizin sorumluluğunu, gelecek kaygısını tek tek omuzladığınızı biliyorum. İşini evine götüren sizlersiniz. Onun için yaptığınız iş çok kutsal, gittiğiniz yol çetindir. Sizlere bu anlamda da çok teşekkür ediyorum. Sizleri 2.dönem dinlenmiş zinde ve heyecanlı bir şekilde beklediğimizi ifade ediyorum. Seyahate çıkacak olanlara şimdiden sağlıkla gidip gelmelerini temenni ediyorum.

 

 

Kıymetli veliler, sizler de çok fedakarlıklar yaparak, bizlere destek vererek biz bu mutlu günü yaşıyoruz. Bizlere verdiğiniz destek bizleri daha da gayretlendirmekte, şevk ve heyecan vermekte, birlikte mutlu olmaktayız. Sizlere bu anlamda çok teşekkür ediyorum.

Beş parmağın beşi ,beş kardeşin beşi bir olmadığı gibi ,her birey ayrıdır ,ayrı ayrı değerlendirilir.Hiç bir çocuğumuz hiçbir kimse ile kıyaslanamayacak kadar değerlidir..Bizim için her bir çocuğumuz önemlidir kıymetlidir .Tatilde çocuklarımıza daha fazla vakit ayırın ve birlikte vakit geçirin birlikte okuma etkinlikleri yapın.

Gözbebeğimiz, geleceğimiz, umudumuz, yarınlarımız olan sevgili öğrencilerimiz sizleri çok ama çok sevdiğimizi biliniz. Her şey sizler için. Bir dönem çalıştınız, gayret ettiniz ve yoruldunuz. Dinlenmeye, eğlenmeye ailenizle birlikte bolca vakit geçirmeye hakkınız var. Tabii bu arada kitap okumayı da bir zevk haline getirmeniz bizim için en güzel bir dilektir.2.Dönem sizleri daha zinde daha bir enerji dolu dört gözle bekliyoruz.

Dönem boyunca bizlere her türlü desteği sunan başta Kaymakamımız Sayın Suat SEYİTOĞLU olmak üzere Hiçbir isteğimizi bizi kırmadan bize yardımcı olan Belediye başkanımız Sayın Süleyman ÇELİK’e, Onun şahsında tüm çalışanlarına, öğrencilerimizin güvenli bir şekilde gidip gelmelerinde gece gündüz demeden çalışan Emniyet Müdürlüğümüze, Jandarma Komutanlığımıza, bizlerin her zaman yanında olan tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın yöneticilerine ve çalışanlarına, yemesinden taşınmasına kadar temizliğinden tamirine kadar eğitime zerre katkı koyan herkese teşekkürü bir borç bilirim.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yarıyıl Tatili Başladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.