Zevkli Maçta Puanlar Paylaşıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Grubunda liderliğini sürdüren Yenişehir Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Yıldırım Belediyesi ile 0-0 berabere kalarak liderliğini sürdürdü.

   Baştan sona kadar zevkli ve kaliteli geçen müsabakada Yenişehir Belediyespor kısa toplarla rakip kalede gol ararken Yıldırım Belediyesi ise uzun toplarla rakip kalede gol aradı.

   Rakibine göre daha fazla gol pozisyonu bulan Yenişehir Belediyespor forveti gol atmaya muvaffak olamayınca maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.

   Yenişehir Belediyespor bu maç sonrasında da sezon başından beri eline geçirdiği liderliğini sürdürürken Yıldırım Belediyespor’da Play-Off’a katılmak için önemli maçtan bir puan çıkarmanın mutluluğunu yaşadı.

Yenişehir Belediyespor maça İzmir Çiğli'deki 2'nci Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan kalkışından bir süre sonra düşen SF-260D eğitim uçağında şehit olan Yenişehirli Yüzbaşı Yunus Bal'a rahmet ailesine ve Türk ulusuna başsağlığı dileriz pankartı ve Türk Bayrağı ile çıktı. Bu arada maçtan önce şehidimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Saha: Yenişehir

Hakemler. Süleyman Soyutürk 8, Çağdaş Yüksel Çağ 8, Harun Günaydın 8

Yenişehir Belediyespor. Eren 7, Fatih 7, İskender 8, ( Dk. 83 Furkan Türkmen 5), Taha 8, MohamedMarico 8, Bilal 7, Erman 7, ( Dk. 81 Emre 5), Mehmet 7, ( Dk. 54 Metehan 5), Mert 7, Furkan 7, Furkan Kesikbaş 6

Yıldırım Belediye Spor: Tugay 8, Tarık 7, Serbay 7, Koray 7, Fuat 7, Ferhat 7, Turgut 7, Murat 7,  (Dk 85 Hakan 5) Semih 7, Ali 7, Dk. 75 Halit 5) İsmail 8 (Dk. 54 Özer 5)

                                                                 haber@fotoğraf: Harun Sak

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zevkli Maçta Puanlar Paylaşıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.