Ani Ölümü Büyük Üzüntü Yarattı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’in ve Koyunhisar’ın sevilen simalarından Osman Papur vefat etti. Bir süre önce yakalandığı hastalığa yenik düşen Papur, 13 Şubat sabahı Koyunhisar mahallesindeki evinde rahatsızlandı. Aynı anda, Bursa Onkoloji hastanesine kaldırılan Papur, boş yatak olmadığı gerekçesiyle önce acil serviste, sonrasında ise yine aynı nedenle yoğun bakım ünitesine gecikmeli olarak alınabilen Osman Papur, burada kaldığı birkaç saat sonrasında hayata gözlerini yumdu.

Osman Papur’un ani ölüm haberi başta kendi köyü Koyunhisar’da ve Yenişehir’de büyük üzüntü yarattı.

65 yaşında hayatını kaybeden Osman Papur’un cenazesi Koyunhisar Camiinde kılınan öğle namazın ardından büyük bir kalabalık tarafından toprağa verildi. Hayatı boyunca çalışan ve birkaç yıl önce emekli olan Osman Papur gerek doğup büyüdüğü Koyunhisar köyünde gerekse tüm Yenişehir’de sakin ve kimseyi kırmayan yapısıyla hatırlanacak.

Yaşamının her aşamasında aktif siyasetin içerisinde de yer alan Papur, gerek 12 Eylül öncesindeki mücadelesi gerekse sonrasında SHP ve CHP’de sürdürdüğü siyasi mücadelesi ile tanındı. Tam bir mücadele adamı olarak tanınan ve saygı gören Papur, geride iki çocuk, üç torun bıraktı.

Aramızdan ayrılışıyla herkesi üzen arkadaşımız Osman Papur’a Allah’tan rahmet, geride kalan ailesine, mücadele arkadaşlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ani Ölümü Büyük Üzüntü Yarattı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.