İYİ Parti İlçe Kongresini Yaptı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanlığı’nın birinci olağan kongresi yapıldı. Kurucu ilçe başkanı olarak atanan Nihat Doğan İyi Parti’de seçilen ilk ilçe Başkanı oldu.

İYİ Parti ilçe merkezinde gerçekleştirilen kongreye Bursa İl Yönetim Kurulu Üyeleri, bazı ilçe başkanları, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Nejdet Sert, Saadet Partisi İlçe Başkanı Adem Beyazı, Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Torun ile Meclis Başkanı Salih Hoşgönül, Yenişehir Muhtelif Esnaf Odası, Ziraat Odası ve bazı derneklerin temsilcileri ve parti üyeleri katıldı.

Katılımın yoğun olduğu İYİ Parti İlçe Kongresi’nde açılış konuşmasını İlçe Başkanı Nihat Doğan yaptı. İyi Parti Yenişehir Kurucu İlçe Başkanı Nihat Doğan, kongrede yaptığı konuşmasına, düşen uçakta şehit olan Yenişehirli pilot yüzbaşı’nın ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini ileterek başladı.

Kurucu ilçe başkanı olarak atanmasından sonraki süreci anlatan Doğan,Partimizin kuruluşundan itibaren Yenişehir de yaşayan halkımız bu büyük harekete oldukça ilgi gösterdi. Bizler de gösterilen bu teveccühe layık olabilme adına Yönetim Kurulu üyelerimizi belirlerken büyük bir titizlik içerisinde çalıştık. Yapılan başvurular arasında tercih yaparken oldukça zorlandık. İlçemizin yerel, sosyal, ekonomik ve tarımsal sorunlarını tespit edebilecek ve bunların çözümünde yardımcı olabilecek genç, aktif ve hatta siyaset yapmamış birçok hanımefendi ve beyefendi ile Yenişehir için bu kutsal yola çıktık.” Dedi.

Doğan’ın konuşması özetle şöyle:

Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne uzanan elin ve dilin karşısında sağlam duran, herkesin sekiz ışıklı güneşin altında şerefle yeri vardır. İnsanlara umut olma yolunda yola çıktık. İlçemizin her kesimini kucaklayacak bir yüreğe sahibiz. Milliyetçisi, muhafazakarı, sosyal demokratı, ülkücüsü, milli görüşçüsü, demokratı yani sağcısı, solcusu herkesin fikirlerini rahatlıkla paylaşacağı, değer göreceği bir birlikten ve beraberlikten bahsediyoruz. bizler gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına bağlı, cumhuriyetini, vatanını, milletini, bayrağını seven, milli ve manevi değerlerine bağlı, muhafazakar ve inançlı, demokrasiye değer veren, hukukun üstünlüğüne önem veren herkesle yol yürümeye hazırız.

İşte biz; bu inanç, kararlılık, azim ve cesaretle yola çıktık. Yenişehir’imizi ve sizleri layık olduğu şekilde temsil edeceğimizden, hakkını koruyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İyi adalettir, iyi umuttur, iyi bilgidir, iyi zenginliktir, o da bizde var, Yenişehir de var. İyi medeniyet demektir. Ve şunu herkes bilmelidir ki. Bu medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer. Bizler cesur insanlarız. İnanıyoruz ki Yenişehir daha İYİye yönelecek.

Yenişehir’imizde yaşayan kadınlarımızın, gençlerimizin, yaşlılarımızın velhasıl tüm halkımızın sorunlarını tespit edeceğiz ve çözümü konusunda takipçisi olacağız. İyi olan iyi yapılmış şeylerin üzerine yapılamamış işleri yapmaya geliyoruz. Bizlerin üslubu barışçı, hoşgörülü, her kesimi kucaklayıcı bir anlayış içinde olacaktır. Bizim için başarı Yenişehir’imizin sorunları için projeler üretmek ve çözümler bulmaktır.

Yapılan diğer siyasi konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Kongrede 53 kişiden oluşan yeni yönetim kurulu ile 22 kişilik il delegelerinin seçimi yapıldı.

Nihat Doğan Başkanlığında Oluşan Yeni Yönetim Kurulu Şöyle:

Adnan Yalta, Ahmet Bal, Ahmet Gün, Ahmet Memiş, Ali Gündoğdu, Ali Rıza Eren, Ali Şıracı, Aysel Yurbaş, Beyza Sağ, Birgül Güleç, Buket Ulutaş, Burak Erken, Bülent Korku, Cüneyt Dikçe, Çiğdem Pastırmacı, Erdinç Karabay, Ergün Tümer, Erhan Altınsoy, Erol Şenal, Ersin Çakmak, Ersin Özel, Esma Şişko, Eyüp Harput, Habil Tuğul, Halil Yıldız, Hasan Efe, İlhan Zeybek, İsmail Yüksel, İsmi Biçer, Levent Asa, Metin Bilgen, Mustafa Atav, Mustafa Çorap, Mustafa Karaca, Müge Tongur, Mükeyil Umut, Nezir Beyhan, Nurali Güler, Nurcan Özger, Osman İçen, Ömer Bülent Ordu, Peyami Gürses Bingöl, Ramazan Bravo, Sabahattin Atlı, Salih Doğru, Sevda Karahan, Şadiye Korkmaz, Üzeyir Bravo, Yusuf Özdemi

İl Delegeleri ise şu isimlerden oluştu:

Habil Tuğul, Ahmet Bal, İlhan Zeybek, Ali Şiracı, İsmail Yüksel, Birgül Güleç, Metin Bilgen, Buket Ulutaş Mustafa Çorap, Bülent Korku, Nezir Beyhan, Çiğdem Pastırmacı, Nurcan Özger, Ercan Özel, Osman İçen, Erol Şenal, Ömer Bülent Ordu, Ersin Özel, Peyami Gürses Bingöl, Eyüp Harput, Şadiye Korkmaz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İYİ Parti İlçe Kongresini Yaptı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.