2018 Masaya Yatırıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de tüm kurum amirlerinin katılımı ile 2018 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

   Kaymakam Suat Seyitoğlu başkanlığında gerçekleştirilen 2018 yılı değerlendirme toplantısı Yenişehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür sitesinde gerçekleştirildi.

   Bütün kurum müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda 2018 yılında kurumların yaptığı hizmetler değerlendirilirken 2019 yılında da yapılması planlanan çalışmalar değerlendirildi.

   Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, 2018 yılının son gününde yapılan toplantının son derece verimli geçtiğini belirterek, ‘Hem 2018 yılının genel bir değerlendirmesini yaptık. Hem de 2019 yılında yapılacak olan çalışmalarla ilgili fikir alış verişi oldu. Her şey vatandaşımızın rahatı ve huzuru. Bu vesile ile bütün ilçe halkımızın yeni yılını da tebrik ediyorum’ dedi.

   Belediye Başkanı Süleyman Çelik’de, toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘Kaymakamlığımız himayesinde,İlçemizdeki Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın Müdürleri ile 2018 Yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik.Tüm kuruluşlarımızla birlikte Yenişehir için el ele vererek,başarılı çalışmalara imza atmak için tüm ekiplerimizle çalışmaya devam ediyoruz. 2018 yılının genel bir değerlendirmesini yaptık ve 2019 yılının da planlaması yapıldı. Verimli bir toplantıydı. İlçemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Toplantıya katılan tüm kurum amirlerimize teşekkür ediyorum’ dedi. Haber: Harun Sak

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2018 Masaya Yatırıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.