“Aile Çocuk El Ele” Semineri İlgi Gördü

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TOKİ Orhangazi Ortaokulu velilerine yönelik “Aile Çocuk El Ele” ana başlıklı aile çocuk iletişimi ve çözüm yolları semineri düzenlendi. Seminere; Kaymakam Suat Seyitoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz ve öğrenci velileri katıldı.

TOKİ Orhangazi Ortaokulu velilerine yönelik Aile Çocuk El Ele ana başlıklı aile çocuk iletişimi ve çözüm yolları semineri yoğun bir veli katılımıyla düzenlendi. TOKİ Orhangazi ailesi yaklaşık iki saat boyunca duygu dolu anlar yaşadı.

Eğitimci-Yazar Recep ÖZKUL´ un konuşmacı olarak katıldığı sunumda özellikle anne babalara yönelik ebeveyn olabilmek, geleceği birlikte planlamak, ailede sevgi, eğitimde baba faktörü, aile tutumları, çocuklarımıza kitap ve okuma sevgisi aşılamak, ülke sevgisi ve mücadele ruhu gibi konular bizim inancımız, kültürümüz, değerlerimiz ve ülkemize uygun olarak aktarıldı.

Velilerin kah ağladığı kah eğlendiği, dahası eğlenirken öğrendiği seminerde yaşanılan sorunların çözümleri ailede iletişim boyutuyla uygulamalı olarak anlatıldı. Kişisel Gelişim Uzmanı Recep Özkul´ un etkili sunumuna Kaymakamı Suat Seyitoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz da katıldı.

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz ailelere en önemli ve değerli çocuğun herkesi evinde bekleyen kendi çocuğu olduğunu ifade etti. Ailelere yönelik bu tarz güzel çalışmaların devam edeceğini söyleyen Okul Müdürü Necati Özkan salonu dolduran okul velilerine teşekkürlerini ilettikten sonra Eğitimci-Yazar Recep ÖZKUL´ a günün anısına çiçek takdim etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Aile Çocuk El Ele” Semineri İlgi Gördü
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.