Arıcılık Kursu Sona Erdi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Yenişehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün destekleri ile düzenlenen, öğretmenliğini Sabri Gül’ün yaptığıArı Yetiştiriciliği Kursu sona erdi.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hakan Aranmaz ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Güzel’in katıldığı törenle kursta başarılı olan 32 kişiye belgeleri verildi. 

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hakan Aranmaz, bu tip kurslara her zaman destek olduklarını şimdiden sonrada bunları desteklemeyi sürdüreceklerini, tarım, hayvancılık konularında devletin birçok desteğinin bulunduğunu bu desteklerden yararlanmak için, bu kursların önemli olduğunu, çitçilerimizin bu kurslara katılmalarını istedi. Çiftçilerimize her konuda yardıma hazır olduklarını, arı yetiştiriciliği konusunda da Bursa Büyükşehir Belediyesi ile iletişim içinde olduklarını yardım istediklerini söyledi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Güzel’de, Arı Yetiştiriciliği gibi birçok mesleki kurs açtıklarını,  talep gelen her alanda kurs açabileceklerini belirtti. Burada alınan bilgilerle arı yetiştiriciliğini çok daha bilinçli ve verimli yapabileceklerini söyledi. Açtıkları kurslar ve verdikleri eğitimlerle her alanda daha bilinçli kişiler yetiştirmeyi hedeflediklerini söyleyen Güzel, desteklerinden dolayı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık  Müdürü Hakan Aranmaz ve Kurs Öğretmeni Sabri Gül ve  katılımcılara teşekkür etti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Arıcılık Kursu Sona Erdi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.