Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, karate ve güreş müsabakalarında başarılı olan sporculara ödüllendirdi.

Sporcular ve antrenörlerin makamında ziyaret ettiği sporcularla yakından ilgilenen Kaymakam Suat Seyitoğlu, ilçeye kazandırdıkları dereceler için teşekkür etti.

 Sağlam kafanın sağlam vücutta bulunduğunu belirten Kaymakam Seyitoğlu, ‘İlimiz okullar arası, Yalova Grup ve Türkiye Şampiyonlarında dereceye giren Yusuf Konar, Resul Hüseyin Kızılalpve  Furkan Günhan’ı tebrik ediyor ve diğer arkadaşlarına örnek olmalarını temenni ediyorum. Ayrıca bu gençlerimize be imkanı sunan Gençlik Spor ilçe Müdürümüz Ahmet Kaya ve hocalarımıza da teşekkür ediyorum. Gençlerimizin spora yönlenmeleri için önemli bir konu. Çünkü spor özellikle gençleri kötü alışkanlıklardan alı koyan önemli bir faktördür. İlçemizde de gençlerimizin spor yapabilecekleri alanlar son derece fazla. Özellikle ilçemiz spor salonu mesai mefhumu gözetilmeden vatandaşımızın emrinde’ dedi.

   Yenişehir’de sportif anlamda eğitim almak isteyen gençlere de Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünün bu hizmeti sunduğunu belirten Kaymakam Seyitoğlu, ‘Yenişehir’i spor yapan bir ilçe haline getirmek için elimizden geleni yapacağız ve destek olacağız. Biz sporun bütünleştirici bir etken olduğunu ve gençleri kötü alışkanlıklardan kurtardığına inanıyoruz’ dedi.

Yenişehir Gençlik Spor İlçe Müdürü Ahmet Kaya’da, Kaymakam Suat Seyitoğlu’na teşekkür ederek, ‘bizlerin her zaman yanında ve destekçimiz oluyor. Bu başarılarda en büyük etken Kaymakamımızdır. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklerini bekliyoruz’ diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başarılı Sporcular Ödüllendirildi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.