Bilim Fuarları Başladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Toplumda bilim kültürünün yaygınlaştırılması, ülkemizin kalkınması, refaha kavuşması ve çocukların çağın gerektirdiği bilgi donanımına kavuşması yönünde TÜBİTAK tarafından başlatılan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarlarının sergileri başladı.

   Sergiler kapsamında geçen hafta Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Koç Orta Okulu sergilerine Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz ve protokol üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

   Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, TÜBİTAK tarafından başlatılan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarlarında amacın Toplumda bilim kültürünün yaygınlaştırılması, ülkemizin kalkınması, refaha kavuşması ve çocukların çağın gerektirdiği bilgi donanımına kavuşması olduğunu belirterek, ‘Bu proje kapsamında Yenişehir’den de 13 okulumuz 20’şer proje hazırladılar. Hazırlanan toplam 260 proje vatandaşımızın izlenimine sunulmaya başladı. Şu an tüm okullar kendi bünyesinde sergilerini yapıyorlar. Önümüzdeki Cuma günü de Yenişehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde tüm okullar vatandaşın izlenimine açacak. TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarlarına proje hazırlayan tüm okullarımızın yöneticilerine, öğretmenlerine ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Yaptığımız incelemelerde gerçekten güzel projeler bulunuyor’ dedi.

   Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu da sergileri büyük bir keyifle gezdiklerini belirterek, ‘Başta milli eğitim müdürümüz olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Bu projeleri gördükten sonra geleceğimizin emin ellerde olduğunu anlıyoruz’ diye konuştu. Haber: Harun Sak

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bilim Fuarları Başladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.