En Çok Kitap Okuyana Ödül

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2018-2019 eğitim öğretim yılı içerisinde ilçede bulunan okullarda en çok kitap okuyan öğrenciler  ödüllendirildi.

Fatma Göztepe İlçe Halk Kütüphanesi’nde ödül törenine; Kaymakam Suat Seyitoğlu, Garnizon Komutan V. Hv.P. Binbaşı Lütfi Kocamanoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Çelik,Cumhuriyet Başsavcısı Veysi Oktay,İlçe Emniyet Müdürü Ümit Güner, İlçe Jandarma Komutan V. Jan.Kıd. Başçavuş İbrahim Gültekin, İlçe Yazı İşleri Müdürü Turgut Sevinç, Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Suat Seyitoğlu törende yaptığı konuşmada; “Okumak,  doğduğu andan itibaren birçok eğitim süreci geçiren insan için en kolay ve en etkili öğrenme yoludur. Okuma alışkanlığı kazanan insan; düşünen, fikir üreten, düşündüğünü ifade edebilen, yanlış bilgi ile doğruyu ayırabilen insandır. Kitap okumak beyni ve bedeni genç tutar; düşünce ufkunu geliştirip, geniş bir görüş açısı sağlayarak, olayları inceleme yeteneği kazandırır. Boş zamanlarını, televizyon karşısında geçirmek yerine kitap okuyarak değerlendiren kişiler, edindikleri bilgi ve kültür sonucunda aynı zamanda toplum içinde etkin bir kişiliğe sahip olurlar. Okuma alışkanlığını küçük yaşlarda kazanan bireylerin, tüm yaşamları boyunca okuyarak öğrenmeye ve kendini geliştirmeye devam ettiği gerçeğinden yola çıkarak yaptığımız çalışmalarda; İlçemiz okullarında okuyan öğrenciler arasında en çok kitap okuyan çocuklarımızı belirledik. Unutmamak gerekir ki; başarılı insanların en büyük ortak özelliği çok okumaktır. Bu genç yaşta kazanmış olduğunuz kitap okuma alışkanlığınızdan dolayı sizi tebrik eder, eğitim hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim.”dedi.

Yapılan protokol konuşmaların ardından, ilçe protokolü öğrencilere mektup ve hediyeler vererek, öğrencileri ödüllendirdi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
En Çok Kitap Okuyana Ödül
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.