İlçe Öğrenci Meclisi Temsilcisi Seçildi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TBMM Başkanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında 2004 yılında yapılan protokol uyarınca uygulamaya başlanan, "Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi" kapsamında İl Öğrenci Meclisi için Yenişehir’i temsil edecek ilçe temsilcilerinin belirlenmesi için seçim yapıldı.

Yenişehir’de, ilk olarak kendi okullarında okul temsilcisi seçilen öğrenciler, "Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Yönergesi" çerçevesinde sandık başına giderek ilçe öğrenci meclisi için oy kullandı. Demokrasi şöleni şeklinde geçen seçimlerde Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Mehmet Emin Kanık, İlçe Öğrenci Meclisi Başkanı seçildi.

Demokrasi eğitimi ve okul meclisleri projesi kapsamında ilçe öğrenci meclisi toplantısı, Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleşti. Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz ve Şube Müdürü Metin Kandiş katıldı. Yapılan konuşmalarda, demokrasinin önemi vurgulandı.

 Toplantıda yapılan seçim sonucuna göre ilçe meclis başkanı Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Mehmet Emin KANIK seçildi. Aynı toplantıda il öğrenci meclis üyeliğine de üç öğrenci seçilerek ilan edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İlçe Öğrenci Meclisi Temsilcisi Seçildi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.