Kaymakam Seyitoğlu Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaymakam Suat Seyitoğlu, geçen hafta mahalle muhtarlarıyla yemekli bir toplantıda bir araya geldi. Mahallelerimizin talep, şikayet ve sorunları ile ilgili gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, İlçe Emniyet Müdürü Ümit Güner, kurum daire amirleri ve ilçemiz mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam Seyitoğlu, Muhtarların mahallerde yaşayan vatandaşlarımızın talep ve sorunlarının kamu kurumlarına iletilmesi ve takip edilmesi ile kamu hizmetlerinin vatandaşa en hızlı şekilde ulaştırılması hususunda önemli bir göreve sahip olduklarını söyledi ve doğrudan demokrasinin temsilcisi, halkın ilk müracaat makamı olan ve mahallelerimizdeki vatandaşlarımız ile devletimiz arasında bir köprü vazifesi gören muhtarlarla işbirliği içerisinde çalışma gayretinde olacaklarını belirtti.

Yemek programının ardından muhtarlar mahalleleri ile ilgili sorunları ve talepleri dile getirdi ve fikir alışverişinde bulunuldu. Kaymakam Seyitdoğlu, talepleri değerlendirerek, sorunların çözümü için ilgili daire amirlerine talimat verdi. Ayrıca sorun ve taleplerin Kaymakamlığa yazılı olarak da bildirilmesi ile ilgili muhtarlara bilgilendirme yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaymakam Seyitoğlu Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.