Kaymakamlık Turnuvası Sona Erdi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de öğrencilerin spora aktif katılımlarının sağlanması, spor yapan öğrencilerin sayısının arttırılması ilkesinden yola çıkılarak İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen‘15 Temmuz Şehitleri Kaymakamlık Turnuvası’nın ödül töreni muhteşem oldu.

   Yenişehir Belediyesi Spor kompleksinde yaklaşık 2 aydan bu yana devam eden Okullar arası futbol, voleybol, basketbol, futsal ve satranç branşlarında gerçekleştirilen müsabakalarda dereceye giren öğrencilere kupaları ve madalyaları verildi.  

   Ödül töreninde ilk olarak, Yenişehir Yusuf Ateş Anadolu İHL öğrencisi Abdullah Arslan’ın Kur’an tilaveti ile başladı.

   Gençlik Spor İlçe Müdürü Ahmet Kaya, turnuva ile ilgili verdiği bilgide, 18 branşta 850 öğrencinin spor yaptığını belirtti.

   Kaya, ‘Bu tür etkinliklerin önemini biliyoruz. Kaymakamımız Suat Seyitoğlu geldiği günden beri bu tür organizasyonlara önem veriyor ve bunların meyvelerini ilde yapılan müsabakalarda görüyoruz. Spora verdiği destekten dolayı kaymakamımız Suat Seyitoğlu ve Belediye Başkanımız Süleyman Çelik’e teşekkür ediyorum’ dedi.

   Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik de, önümüzdeki yıl yapılacak turnuvaların ödül törenlerinin Belediye ve Orhan Holding’in birlikte yaptığı Kurtuluş mahallesindeki MATAY Spor tesislerinde yapılmasını temenni ederek, ‘Yenişehir artık her branşta spor yapan bir ilçe konumuna geldi. Bizim spor alanında yaptığımız yatırımlarla sporcu sayımızın artmasını hedefliyoruz’ dedi.

   Ödül töreninde konuşan Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, ‘Bütün Şehitlerimize Allah’tanh rahmet diliyorum. Biz her fırsatta 15 Temmuz’u unutmayacağız unutturmayacağız diyoruz. Bu tür etkinliklerle sık sık gündemde tutacağız. Bu turnuva da bu anlamda çok yararlı oldu. 15 Temmuz ihanet gecesi Türkiye’nin dönüm noktalarından birisi olmuştur. Burada şehit düşen evlatlarımıza çok şeyler borçluyuz. Bu turnuvaya katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu tür etkinliklerimizi artırarak devam ettireceğiz’ dedi.

   Törende daha sonra Yenişehir Yusuf Ateş Anadolu İHL öğrencisi Ahmet Hanifi Karagülle’nin okuduğu 15 Temmuz şiiri ile izleyenleri duygulandırdı.

   Törende ayrıca Yenişehir Yusuf Ateş Anadolu İHL Meslek Dersleri öğretmeni Ekrem Duğan günün önemi ile ilgili bir konuşma yaptı.

   Ödüm töreninde ayrıca Yenişehir Belediyesi Osmanlı Mehteri bir gösteri sundu.

   Törenin sonunda yapılan tüm yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler, kupa ve madalya verildi. Haber: Harun Sak

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaymakamlık Turnuvası Sona Erdi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.